A Csurgó ellen javíthatunk

Vissza
A Csurgó ellen javíthatunk

Csapatunk szerdán 27–26-os vereséget szenvedett a Tatabánya otthonában. Pénteken (október 30.) 18 órakor a Csurgói KK-t fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban, újabb magyar rangadó vár ránk.

Kikapni sohasem kellemes dolog. Tatabányán tartalékosan nem várt vereséget szenvedtünk. A Bányász 27–26-ra nyert ellenünk, így elveszítettük a veretlenségünket az NB I alapszakaszában. Sokáig nem nyalogathatjuk a sebeinket, pénteken 18 órakor újabb meccs vár ránk, a Csurgói KK-t fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban. 

Fontos információ, hogy akik belépőt vásároltak a Montpellier elleni BL-meccsre, 100 forintért nézhetik meg a bajnokit, annyi feladatuk van, hogy a BL-jegyet bemutassák a pénztárban.

Sérültjeink állapota nem sokat javult, sőt Rajko Prodanovics tovább gyarapította ezek számát, szerb szélsőnk vádlija – most másik helyen sérült meg, mint 4 hete – húzódott meg. Robledo és Ancsin biztos nem játszik, Ilyés és Thiagus Petrus szereplése pedig nagy kérdőjel, de jóval nagyobb az esély arra, hogy mindketten a lelátóról nézzék a meccset.

Pastor-mester helyzete nem könnyű, hiszen igencsak foghíjas a keret. „Ezzel főzünk!” – szokta mondani a spanyol tréner.

Dr. Szabó István csapatorvos még csütörtök este konzultál a játékosokkal, a szakmai stábbal, ezután dől el, hogy a sérültek közül esetleg ki szerepelhet?
A Csurgó ellen immár évek óta komoly meccseket vívunk. Igaz, legtöbbször idegenben, nem itthon, az újszegedi sportcsarnokban. A Somogy megyei együttes több meglepő vereséget szenvedett, és játszott döntetlent az alapszakaszban.

A nyáron alaposan átalakult Sótonyi László együttese, az egykor sok-sok volt Pick Szeged-játékost is a keretében tudó együttesben Herbert Gábor maradt meg hírmondónak, a volt szegediek távoztak. Megverte őket az Eger, a Balatonfüred és az elmúlt héten a minket legyőző Tatabánya is. Stefan Cavor a legeredményesebb játékosuk, eddig 11 meccsen 55-ször volt eredményes.

Ez lesz az alpaszakasz első körének utolsó meccse.

A jövő héten nem játszunk, a válogatott hét miatt szünet lesz. Legközelebb november 14-én (szombat) 19 órakor a IFK Kristianstad ellen hazai pályán a VELUX EHF Bajnokok Ligájában lépünk majd pályára.

A meccset a Szeged TV felvételről adja, a delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol be, a csapat Facebook- és Twitter-oldala részeredményekkel jelentkezik, a csapat Instagram-oldala pedig különleges fotókkal számol be a meccsről.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.10.29.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR