Szerdán irány Tatabánya!

Vissza
Szerdán irány Tatabánya!

Szerdán (október 28.) 16 órakor a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata az NB I 12. fordulójában a Grundfos Tatabánya otthonában lép pályára. A meccset az M4 TV élőben közvetíti.

Furcsa lesz mindenképpen, hiszen hét közben, délután négy órakor bajnokit játszani nem megszokott dolog. Itthon mi már megtapasztaltuk, hogy a korai kezdés miatt jóval kevesebb szurkoló előtt kell pályára lépni, hiszen ekkor még sokan dolgoznak. Tatabányán pedig szeretik a kézilabdát, így nagy kérdés, hogy megtelik-e a csarnok.

Balogh Zsolt remekül játszott a Montpellier elleni BL-meccsen, jobbátlövőnk 6 gólt dobott, immár 124 BL-gólnál jár a házi góllistán.

– Kemény meccs lesz, a Tatabánya mindig szeretne elkapni bennünket, így biztos, hogy kiélezett 60 percet játszunk ellenünk. Nem lehet kérdés, hogy megszerezzük a győzelmet, a franciák elleni siker még jobban összerázta a társaságot, vasárnap tudtunk pihenni, ilyen is régen fordult elő – nyilatkozta Balogh Zsolt.

Sajnos többen is sérültek, így Robledo, Thiagus Petrus, Ilyés Ferenc és Ancsin Gábor pályára lépése kérdéses. A felsorolásból is kiderül, hogy egyedül Alen Blazevic maradt balátlövő pozívióban, és ő nagyon kevésszer támad, így minden bizonnyal valamelyik irányítónk – Bombac vagy Mindegía – szerepelhet a poszton, csereként pedig ott lehet a fiatal, tehetséges bosnyák lövő, Vladan Loncar.

A szerdai meccs után nem sok pihenőnk marad, pénteken 18 órakor a Csurgói KK-t fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban, ez lesz az alapszakasz első körében utolsó meccse.

Azok a szurkolók, akik megőrizték a Montpellier elleni mérkőzésre megváltott belépőjüket, 100 forintért jöhetnek be a CSKK elleni találkozóra.

A jövő héten nem lesz meccsünk, válogatott hét lesz (a magyarok a debreceni Provident-kupán lépnek pályára). A magyar együttesbe Balogh Zsolt, Ancsin Gábor, Zubai Szabolcs és Hegedüs Márk kapott meghívót.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.10.27.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR