Csak Előre! (5. rész) – szurkolói fotózás!

Vissza
Csak Előre! (5. rész) – szurkolói fotózás!

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata október 26-án (szombat) 16 órakor játssza a bajnokság csúcsrangadóját, ekkor fogadja a nagy rivális MKB-MVM Veszprém együttesét. Szombaton 16 órakor a Móra Ferenc múzeum előtt szurkolói fotózás lesz!

„Csak Előre!” – ezt szombat délután akár énekelhetik is a Pick Szeged szurkolói, hiszen a Délmagyarország és a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata szurkolói fotózásra invitálja a Pick-híveket. A kép a Pick Szeged–MKB-MVM Veszprém rangadó napján jelenik meg az újságban. Csapatunk médiapartnere az október 26-dikai összecsapáson 1800 darab újságot oszt majd szét a sportcsarnokban, így aki rajta lesz a fotón, annak örök emlék marad a Délmagyarország aznapi száma.

Már csak nyolc nap, és jön a rangadó. Amint már beszámoltunk róla, minden ülőjegy elfogyott elővételben, így nem lesz internetes árulás. Egyelőre a klubvezetés a rendőrséggel és a katasztrófavédelemmel egyeztet arról, hogy mennyi állójegyet bocsáthat ki. A Pick vezetése időben értesíti majd a drukkereket a lehetőségről, hogy még állójegyet tudjanak vásárolni.

Jó hír, hogy csütörtök este már Alen Blazevic is kőkeményen edzett, a horvát védő kisebb bokasérüléssel bajlódott. Szerencsére ez már a múlt. Szombaton is tart edzést Juan Carlos Pastor vezetőedző és segítője, Marko Krivokapics.

Az is biztos, hogy csapatunk legendája, az elmúlt 50 év legjobb szegedi balátlövője, Bajusz Sándor is ott lesz a lelátón. A Délmagyarország napilap pénteki számában készítettek interjút a szurkolók „Sanyijával”. Részlet belőle:

– Megverheti a Pick a Veszprémet a jövő szombati rangadón?
– Szegeden, ilyen közönség előtt képes lehet rá a csapat. Láttam a fiúkat többször is, bízom bennük és az edzőben is.
– Ott lesz a lelátón?
– Nem kérdés, mindenképpen elmegyünk Brúnó fiammal!

Pénteken pedig a Szeged VTV Retro Arénájában a 2007–2008-as idény alapszakaszában lejátszott Pick Szeged–Veszprém meccset nézhetik meg a drukkerek. A derbit ma este 20, valamint szombaton 19 és vasárnap 13 órakor is megnézhetik a VTV-n a Retro Arénában.


A bérlethez ajándékként járó mezek közül az XXL-es elfogyott, megrendelése és logóztatása folyamatos.
A többi mez (116, 128, 140, 152, XS, S, M, L és XL) a jövő héten átvehető.
A mezek átvétele:
Időpont: 2013. október 21-én (hétfő), október 22–én (kedd), október 24–én (csütörtök) valamint október 25-én (péntek) 9–15 óra között.
Helyszín: Deák Ferenc utca 28–30.

A 3XL-es és 4XL-es mezek gyártása folyamatos. Ezek osztásáról a honlapon és a Facebook-on később tájékoztatjuk szurkolóinkat.

- süli róbert -

Közzétéve: 2013.10.18.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR