Kedden a Balatonfüred ellen itthon

Vissza
Kedden a Balatonfüred ellen itthon

Kedden 17.45-kor (élő: M4 tévé) a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a Balatonfüred csapatát fogadja az NB I 11. fordulójában. Csapatunk főpróbát tart a szombati hazai Montpellier elleni BL-találkozó előtt.

Eddig 9 meccset játszottunk, és 9 meccset nyertünk a férfi kézilabda NB I-ben. Következik a 11. forduló – az első körben szabadnaposak voltunk –, kedden az újszegedi sportcsarnokban 17.45-kor a Balatonfüred lesz az ellenfelünk.

A Balaton-parti együttes is kilenc meccset játszott, hatszor nyert, egyszer döntetlent ért el, míg kétszer kikapott.

A csapatuk legeredményesebb játékosa Zdolik Bence, aki eddig 43-szor zörgette meg az ellenfelek hálóját. Bánhidi Bencét immár egészen más szemüvegen keresztül figyelik szurkolóink. A magyar válogatott beállós 2016 nyarától a MOL-Pick Szeged csapatát erősíti majd. Bence eddig 9 meccsen 28-szor volt eredményes, csapata harmadik leggólerősebb játékosa.

A Löwen elleni meccset szerencsére mindenki sérülés nélkül megúszta. Antonio García Robledo húzódása sem komoly, így nem elképzelhetetlen, hogy a spanyol világbajnok játékosunk is a keretben lesz.

A csapat már vasárnap délben hazatért Németországból, így az elmúlt időszakhoz képest most jóval több pihenője lesz a fiúknak. Hétfőn este edzést vezényel Juan Carlos Pastor, ekkor derül ki, hogy milyen kerettel vesszük fel a küzdelmet.
A keddi bajnoki fontos állomás, hiszen szombaton 17 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligája B csoportjában, a 6. fordulóban a francia Montpellier ellen hazai pályán csatázunk.

A BL-meccsre a jegymester.hu weboldalon már lehet jegyet vásárolni!
A keddi bajnokit az M4 tévé élőben adja, a delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol be.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.10.19.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR