Pastor: Játszd újra, Pick!

Vissza
Pastor: Játszd újra, Pick!

Szombaton 17.30-kor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában, a B csoport, az ötödik fordulóban a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a Rhein-Neckar Löwen otthonában lép pályára. A meccset a Sport 1 TV élőben közvetíti.

 - A Casablanca című filmben volt egy olyan jelenet, amikor azt mondták a zongoristának, hogy "Játszd újra, Sam!" Én most azt mondom nektek: "Játszd újra, Pick!" - kezdte a beszédét a csapat felé Juan Carlos Pastor. 

- Csak akkor lesz esélyünk a győzelemre, ha hasonlóan kézilabdázunk, mint az tettük a tavasszal. Ha megtudjuk ismételni azt a produkciót, amit akkor, képesek lehetünk a bravúrra. Nyerni jöttünk Németországba, egy jó csapathoz. Ha pontosak, precízek vagyunk, akkor meglehet a hőn áhított siker - folytatta a mérkőzés előtti esélylatolgatást a spanyol mester.

Jóval kedvezőbb helyzetben van, hiszen egyedül Robledo sérült, de ha minden jól alakul, akkor ő már jövő héten csatlakozhat a kerethez. A két visszatérő, Rajko Prodanovics és Roberto Parrondo, azaz csapatunk két jobbszélsője. Eddig kényszerből Marko Csuruvija, vagy a két jobbátlövő (Ancsin, Balogh) kapott szerepet a szélen, most azonban R&R, Roberto és Rajko.

Pénteken este ismét egy suli tornatermében edzettünk, csakúgy, mint tavasszal, a SAP Arénában rendezvény rendezvény hátán, jóformán mindennap foglalt.

Szokás szerint sok-sok szőlőültetvény mellett mentünk el, mielőtt megérkeztünk a csarnokba. Kis taktikai értekezlet - ez inkább egy lelkesítő összetartás -, bemelegítés, játék, majd taktikai elemek gyakorlása játszotta a főszerepet. A talaj nagyon csúszott, így csak 1 óra 20 percet gyakoroltunk.

Szombaton 9 órakor volt ébresztő, a szálloda nincs messze a a SAP Arénától, így nem kell sokat utazni. 17.30-kor kezdődik a BL-meccs, a Sport 1 élőben adja a találkozót. A delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol be, csapatunk Facebook- és Twitter-oldala részeredményekkel jelentkezik, Instragam-oldalunk pedig fotókat közöl.

Következik a 127. meccsünk az európai topligában, MECCSNAP, azaz CSAK ELŐRE!

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.10.17.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR