Mezárverés Lázár Bence gyógyulására

Vissza
Mezárverés Lázár Bence gyógyulására

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata minden Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt mezt cserél az aktuális ellenfelével. Az értékes relikviákat jótékonysági célra használja fel a klub. Hétfő este a Sport TV stúdiójában a lengyel Kielce által aláírt mezt licit

A Pick Kézilabda Zrt. igazgatóság elnöke, dr. Szűcs Ernő Péter kezdeményezésére minden BL-meccsünk előtt mezt cserélünk az ellenfelünkkel. A MOL-Pick Szeged eddig is sok nemes ügy mellé állt, így ezeket az értékes relikviákat is karitatív célra szeretné felhasználni. Eddig a lengyel Kielcével, a macedón Vardarral és a spanyol Barcelonával cserétünk szerelést.

közelmúltban látott napvilágot, hogy az egykori labdarúgó, a Sport tévé szakkommentátora, Lázár Bence beteg. A Barcelona meccs előtt szurkolóink is üzentek neki, biztatva, hogy gyógyuljon meg.

tfő este a Sport TV vendége volt csapatunk szélsője, Roberto Parrondo, aki nem érkezett üres kézzel: a lengyel Kielce csapatának aláírt mezével ült be a stúdióba. A műsorvezető Petur András jelentette be, hogy a mezt licitre bocsátjuk, a befolyt összeget pedig Lázár Bence gyógyítására ajánljuk fel.

A licitálás immár megkezdődött!

A felajánlásokat a pickinfo@pickhandball.hu e-mail-címre várjuk.

Kérjük, az üzenetben szerepeljen az összeg, a felajánló neve és elérhetősége.

A licit október 14-én (szerda), 20 óráig tart.

A licit állásáról csapatunk honlapján, Facebook- és Twitter-oldalán folyamatosan beszámolunk.

Közzétéve: 2015.10.06.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR