Két góllal kaptunk ki a címvédőtől

Vissza
Két góllal kaptunk ki a címvédőtől

A BL 3. fordulójában 30-28-ra nyert Szegeden a Barcelona.

MOL-Pick Szeged-Barcelona Lassa 28-30 (12-13)
VELUX EHF férfi kézilabda Bajnokok Ligája, B csoport, 3. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 3200 néző. Vezette: Cacador, Nicolau.
MOL-Pick Szeged: Sierra - Prodanovics 1, Balogh 7, Bombac 6/3, Vranjes, Ilyés 1, Källman 7. Csere: Wyszomirski (kapus), Blazevic, Mindegía, Zubai 2, Ancsin, Petrus 3, Csuruvija, Robledo 1. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Barcelona Lassa: Saric - Tomás 6, Kopljar 1, Sorhaindo 2, Morros, Jicha 5, Sigurdsson 3/1. Csere: De Vargas (kapus), Sarmiento 1, Zsalluz 1, Syprzak, Lazarov 5, Entrerrios 4, Nöddesbo 2. Vezetőedző: Xavier Pascual.
Hétméteres: 3/3, ill. 2/1.
Kiállítás: 4, ill. 8 perc.

Juan Carlos Pastor, a MOL-Pick Szeged vezetőedzője: - Egyetértek barcelonai kollégámmal, ugyanazt gondoljuk a meccsről. Azt hozzátenném, hogy a Barcelonának tapasztaltabb a kerete, ez döntő volt. Lazarov például az első félidőben nem játszott jól, de két-három kulcsfontosságú megmozdulással fontos szerepe lett a sikerben. Entrerrios góljainál nagyot hibáztunk, ilyeneket nem lett volna szabad. Jól játszották meg az emberelőnyöket, nekünk ebben még fejlődnünk kell.

Xavier Pascual, a Barcelona vezetőedzője: - Először is gratulálok a Szegednek, kiválóan kézilabdáztak, nehéz meccsre kényszerítettek bennünket. A szurkolók remek hangulatot teremtettek, öröm volt itt játszani. Volt egy jó szériánk, amellyel előnybe kerültünk, ennek köszönhető a sikerünk.

Balogh Zsolt, a MOL-Pick Szeged átlövője: - Csalódottak vagyunk, mert több volt ebben a meccsben, de sok hibával játszottunk. Ez volt a különbség: ők kihasználták a hibáinkat, mi nem voltunk ennyire jók ebben. A vereség ellenére dicséret illeti a csapatot, mert jól játszottunk, de ma látszott, hogy van még mit tanulnunk az olyan szintű kluboktól, mint a Barcelona.

Viran Morros, a Barcelona játékosa: - Láttuk a Szeged Kielce és Vardar elleni meccsét is, tudtuk, hogy nehéz csata vár ránk. A hazai csapat kiválóan játszott, de mi is felkészültünk, ami győzelmet ért. 

Közzétéve: 2015.10.04.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR