Balogh Zsolt: motivációt nem kell keresni!

Vissza
Balogh Zsolt: motivációt nem kell keresni!

Csapatunk vasárnap 17 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligája B csoportjában, a 3. fordulóban a Barcelona Lassa együttesét fogadja. Ez lesz a 125. BL-meccsünk. Érdekesség, hogy jubileumi 100. meccsünket is a katalánok ellen játszottuk. Az eddig 103 gólt szerző

– Egy Barcelona elleni mérkőzés még a Bajnokok Ligája-meccseink közül is kiemelkedik, olyan jól csengő név az övék, amelyre mindig kíváncsiak az emberek, ráadásul most még ők a címvédők is. Óriási meccs lesz, amely előtt nem szükséges külön motiválni minket, elég ránézni az ellenfélre, az ott játszó nevekre. Az idei eredményeik alapján egyébként nincsenek csúcsformában, így lehet esélyünk, nyerni szeretnénk hazai pályán! Nikola Karabatic távozását nem heverték ki, ő olyan szintet képvisel, akit egész egyszerűen lehetetlen pótolni. Támadásban és védekezésben is világklasszis, így Párizsba igazolásával meggyengültek a katalánok. Igen ám, de még így, Karabatic nélkül is azt mondom, hogy a keretük erőssége miatt a világ összes csapata ellen esélyesként lép pályára a Barcelona.

Közzétéve: 2015.10.02.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR