Új Toyota autókkal készül a MOL-Pick Szeged a vasárnapi Barcelona elleni BL rangadóra

Vissza
Új Toyota autókkal készül a MOL-Pick Szeged a vasárnapi Barcelona elleni BL rangadóra

A Toyota Central Europe az elmúlt négy év együttműködésének folytatásaként új Toyota személyautókat adott 1+1 éves használatra a MOL-Pick Szeged férfi kézilabda csapatának. A gépkocsik ünnepélyes átadására október 1-én, a Toyota hivatalos szegedi márkaker

László Richárd, a Toyota Central Europe Kft. Magyarországért felelős igazgatója az eseményen elmondta: „Négy éve támogatjuk már a csapatot és ezen időszak alatt közösen fejlődtünk a saját területeinken. A MOL-Pick-Szeged sokat lépet előre a nemzetközi porondon, miközben a Toyota is egyre több autót értékesített Szegeden és az országban egyaránt. Ezen az úton szeretnénk tovább haladni, amihez minden feltétel adott a mai autóátadást követően.” 

Dr. Szűcs Ernő Péter a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapatának nevében megköszönte a Toyota támogatását. A Tisza-parti klub elnöke elmondta: „Megnyugtató érzés számunkra, hogy továbbra is élvezhetjük a világ legnagyobb autógyártójának támogatását. A Toyotának köszönhetően kiváló minőségű és megbízhatóságú autókat használhatunk nap mint nap. A mai napon átvett legújabb modellek pedig további motivációt jelenthetnek játékosainknak, ami segíti felkészülésünket a Barcelona elleni soron következő Bajnokok Ligája mérkőzésünkre.”

Kovács Péter a szegedi Toyota Kovács Autóház tulajdonosa házigazdaként köszöntötte a vendégeket: „Mindössze két éve vettük át a szegedi Toyota márkakereskedést, de a csapat népszerűségét már az első naptól érzékeltük. Sok ügyfelünk büszke arra, hogy ugyanolyan autót használ, mint kedvenc játékosai. Talán ennek is köszönhető, hogy szépen fejlődnek a szegedi eladásaink, ami a tavalyi 150 db-ot meghaladó szintről az idén már átléphetik az éves 200 db-ot. Természetesen nem elég csak értékesíteni az autókat, de nagyon fontos a minőségi szerviz is. Ezen a területen is a maximális kiszolgálásra törekszünk minden hozzánk betérő Toyota és Lexus tulajdonos számára”.

A Toyotáról:
A Toyota Motor Corporation a világ legnagyobb autógyártó vállalata. 2014-ben összesen 10,3 millió gépkocsit gyártott és értékesített világszerte. Közel 340 ezer munkatársával minden kontinensen az ügyfelek maximális elégedettségére törekszik.1997 óta egyeduralkodó a hibrid meghajtás fejlesztésében és gyártásában, amiből összesen már több mint 8 millió darabot értékesített.
Magyarországon 1990-2014 között a Toyota Motor Hungary Kft. biztosította a márka vezérképviseletét, 2015-től pedig a budaörsi székhelyű Toyota Central Europe Kft. felel a magyar, cseh és szlovák piacokért.

Hazánkban a Toyota jelenleg a 6. legnépszerűbb márka, folyamatosan fejlődő részesedéssel mind a magán, mind pedig a céges vevők piacain. Idén várhatóan kb. 5.500 db új Toyota és Lexus gépkocsi talál majd gazdára Magyarországon.

Az együttműködésről:
A Toyota magyar vezérképviselete 2011 ősze óta támogatja a MOL-Pick Szeged Kézilabdacsapatot.
A mai átadással, különböző konstrukciókban, összesen 17 db Toyota és 1 db Lexus márkájú gépkocsit kapott a csapat 1+1 éves használatra. A játékosok többsége az új Toyota Auris 1.2 Turbo típust vezetheti, 5 ajtós Hatchback vagy TouringSports (kombi) változatban.

Közzétéve: 2015.10.01.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR