Játék a betűkkel: ez a B&B hét

Vissza
Játék a betűkkel: ez a B&B hét

Csapatunk a héten is két meccset játszik. Az elmúlt hetekben játszottunk a betűkkel, most is így teszünk: a B&B hét következik. Szerdán 18 órakor a Balmazújváros otthonában szerepelünk, majd vasárnap 17 órakor a BL-ben a címvédő Barcelonát fogadjuk.

Volt már K&K, majd V&V hét, most pedig következik a B&B! Ez egy játék, de igazán érdekes, hogy immár harmadik hete ellenfeleink neveinek kezdőbetűje megegyezik.

Szerdán 18 órakor a Balmazújváros otthonában lépünk pályára. Négy sérültünk, Jonas Källman, Rajko Prodanovics, Robert Parrondo és Antonio Robledo kihagyja a meccset, és Dean Bombac sem tart a csapattal. Szlovén válogatott irányítónk nagypapája elhunyt – erről a szomorú hírről a Vardar elleni meccs előtt értesült –, így kedden az edzés után hazautazott Koperbe, és csak csütörtökön tér vissza.

Szerdai ellenfelünk, a Balmazújváros jelenleg a hat meccsen szerzett öt pontjával a nyolcadik helyen áll a tabellán, amelyet 12 ponttal (6 meccs) a MOL-Pick Szeged vezet. A Hajdú-Bihar megyei együttes több meglepetést is bemutatott az idei pontvadászatban, legyőzte idegenben a Balatonfüredet, otthon pedig a Tatabányát.

Legeredményesebb játékosuk az a Kekezovics Marinko, aki a Pick Szegeddel EHF-kupát nyert, a balszélső 25 gólt dobott, pont annyit, mint a szintén egykori szegedi Oláh Gábor. A meccsről a delmagyar.hu szöveges online tudósítással jelentkezik.

Vasárnap pedig következik a 125. Bajnokok Ligája-mérkőzésünk a Barcelona ellen. A BL-címvédővel csatáztunk eddig a legtöbbször, 10-szer csaptunk össze velük az európai topsorozatban.

De ezzel a meccsel majd szerdától foglalkozunk, hiszen csapatunk mestere, Juan Carlos Pastor megtanította már mindenkinek, hogy mindig a következő feladatra kell koncentrálni, ez pedig a szerdai, balmazújvárosi fellépés.

CSAK ELŐRE!

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.09.29.

TOVÁBBI HÍREK

2023
09/26
Mackovsek: A Szeged nagy klub, így kell hozzáállnunk a csoportmeccsekhez

Ha nem kézilabdázna, a teniszben próbálná ki magát legszívesebben Borut Mackovsek, csapatunk 31 éves szlovén átlövője, aki nem csupán az Aalborg elleni szerdai BL-meccsről, de a hobbijáról és a gyermekeiről is beszélt. Interjú.

2023
09/26
Szurkolói információk az Aalborg elleni BL-meccsre

Szurkolói információk az Aalborg elleni BL-meccsre.

AZ ÖSSZES HÍR