Csak Előre (3. rész) – beindul a nagyüzem

Vissza
Csak Előre (3. rész) – beindul a nagyüzem

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata október 26-án (szombat) 16 órakor játssza a bajnokság csúcsrangadóját, ekkor fogadja a nagy rivális MKB-MVM Veszprém együttesét. Szerdán és csütörtökön megkezdődik a jegyárusítás.

Közeledünk, közeledünk, már csak 10 nap, és kezdődik a várva várt csúcsrangadó, a Pick Szeged–MKB-MVM Veszprém összecsapás. Október 26-án (szombat) fogadjuk a bakonyiakat az újszegedi sportcsarnokban.

Szerdán megkezdődik a jegyértékesítés, 15 órától 18.30-ig az újszegedi sportcsarnokban lehet belépőt vásárolni. Ekkor osztják a bérleteseknek a kék mezt is, a drukkerek, akik még nem kapták meg, most átvehetik. A legnagyobb mérte 2XL.

Csütörtökön is hasonló módon lehet jegyet venni, illetve ekkor is osztják a Pick munkatársai a mezeket.

Szombathoz is közeledünk, ekkor a klub történetében először lesz szurkolói fotózás. Október 19-én 16 órakor a Móra Ferenc Múzeum előtti lépcsőnél találkoznak a drukkerek. Egyre többen csatlakoznak az eseményhez és vesznek részt rajta. A fotó a meccsnapon a Délmagyarország sportoldalán jelenik majd meg.

Csapatunk is gőzerővel készül a derbire. Kedden két edzés szerepelt a programban. Alen Blazevic könnyített munkát végzett, a horvát válogatott játékos bokája a Gyöngyös elleni bajnokin sérült meg, ezért nem csinált minden gyakorlatot a többiekkel.

A hangulat remek, az esti tréning végén pedig Pióker Sándor látta vendégül a csapatot a sportcsarnok 16-os termében. Mindenki „Piki bácsija” 60. születésnapját ünnepelte, ebből az alkalomból köszöntötte őt a teljes keret és a vezetőség.

- süli róbert -

Közzétéve: 2013.10.16.

TOVÁBBI HÍREK

2024
02/26
Borítsuk kékbe a PICK Arénát

Szerdán 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a THW Kiel együttesét fogadjuk. Az utolsó hazai csoportmeccsünket vívjuk.

2024
02/26
Európa egyik legpatinásabb csapata lesz az ellenfelünk

Szerda 18.45-kor a Bajnokok Ligája A csoportjában, a 13. fordulóban a német THW Kielt fogadjuk a PICK Arénában.

AZ ÖSSZES HÍR