Marko Csuruvija: félelmetes lesz a hangulat!

Vissza
Marko Csuruvija: félelmetes lesz a hangulat!

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata vasárnap 17.30-kor a Vardar Szkopje otthonában lép pályára a VELUX EHF Bajnokok Ligája B csoportjában, a 2. fordulóban. Szerb válogatott balszélsőnk, Marko Csuruvija játszott a macedón bajnok Vardar csapatában, ső

- Szerettem Szkopjéban, a Vardar a szívemhez közelebb áll, mint a Metalurg. A macedón évek után Spanyolországban játszottam, majd Magyarországra jöttem. Nem bántam meg, hiszen leigazolt az Európában is jegyzett MOL-Pick Szeged, amelyben nagy dolog pályára lépni. Remek volt a hangulat a Kielce ellen, a győzelem pedig külön öröm. Kemény meccs vár ránk, pokoli hangulatban. A Vardar szurkolótáborában a focidrukkerek is nagy számban megtalálhatók, így egészen más közegben kell majd pályára lépnünk. Igazi pokol lesz a Vardar csarnoka. Én bízom a csapatom győzelmében, bizonyítottuk a lengyel bajnok ellen, hogy képesek vagyunk bárkit legyőzni - nyilatkozta Marko Csuruvija. 

Közzétéve: 2015.09.25.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR