Ott leszünk Szegeden az I. Auchan Korzó sporttoborzón

Vissza
Ott leszünk Szegeden az I. Auchan Korzó sporttoborzón

37 szegedi sportegyesület mutatja be magát szombaton 10 órától 18 óráig az I. Auchan Korzó sporttoborzón. Az áruház parkolójában a gyerekek különböző sportágakkal ismerkedhetnek meg, köztük a kézilabdával, a Pick Szeged csapatával is.

Klubunk is készül az eseményre, szeretnénk megmutatni magunkat, azt, hogy milyen jó dolog a Pick Szeged csapatában játszani.

10 órától Velky Mihály, a Pick Szeged utánpótlás szakmai igazgatójának vezetésével egy nyílt edzést láthatnak az érdeklődök.

Népes csapatunk részt vesz a közös bemelegítésben, majd Vadketti Attila, a Pick Szeged utánpótlás operatív igazgatójának vezetésével részt vesz a futóversenyen.

11.45-től egy érdekes meccs következik a hátsó füves pályán: a Pick Szeged U8-as csapata az SZKKSE fiatal lányaival csatázik majd.

12.15-tól Vadkerti Attila részvételével érdekes beszélgetésnek lehetnek részesei, miközben a Pick Szeged utánpótlás életéből fotó összeállítást láthatnak a kivetítőn. 

Az érdeklődök tlálkozhatnak majd az eseményen Vadketrti Attilával, Velky Péterrel, Gidai Mátéval és Pásztor Imrével.

Délutáni programbana Pick Szeged utánpótlás sátránál célbadobóversenyt szervezünk, ajándékokért megy majd a harc.

Közzétéve: 2015.09.18.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/29
Szombaton Tatabányán játszunk rangadót

Szombaton 19 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a MOL Tatabánya otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport+ élőben közvetíti.

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

AZ ÖSSZES HÍR