Ott leszünk Szegeden az I. Auchan Korzó sporttoborzón

Vissza
Ott leszünk Szegeden az I. Auchan Korzó sporttoborzón

37 szegedi sportegyesület mutatja be magát szombaton 10 órától 18 óráig az I. Auchan Korzó sporttoborzón. Az áruház parkolójában a gyerekek különböző sportágakkal ismerkedhetnek meg, köztük a kézilabdával, a Pick Szeged csapatával is.

Klubunk is készül az eseményre, szeretnénk megmutatni magunkat, azt, hogy milyen jó dolog a Pick Szeged csapatában játszani.

10 órától Velky Mihály, a Pick Szeged utánpótlás szakmai igazgatójának vezetésével egy nyílt edzést láthatnak az érdeklődök.

Népes csapatunk részt vesz a közös bemelegítésben, majd Vadketti Attila, a Pick Szeged utánpótlás operatív igazgatójának vezetésével részt vesz a futóversenyen.

11.45-től egy érdekes meccs következik a hátsó füves pályán: a Pick Szeged U8-as csapata az SZKKSE fiatal lányaival csatázik majd.

12.15-tól Vadkerti Attila részvételével érdekes beszélgetésnek lehetnek részesei, miközben a Pick Szeged utánpótlás életéből fotó összeállítást láthatnak a kivetítőn. 

Az érdeklődök tlálkozhatnak majd az eseményen Vadketrti Attilával, Velky Péterrel, Gidai Mátéval és Pásztor Imrével.

Délutáni programbana Pick Szeged utánpótlás sátránál célbadobóversenyt szervezünk, ajándékokért megy majd a harc.

Közzétéve: 2015.09.18.

TOVÁBBI HÍREK

2024
07/26
Szombaton rajt férfi kézilabdában az olimpián

Szombaton férfi kézilabdában is megkezdődik a küzdelem a párizsi olimpián. A magyar válogatott 11 órakor a Juan Carlos Pastor által irányított Egyiptommal mérkőzik.

2024
07/25
Seppo friss házasként kezdi el a felkészülést

Csapatunk osztrák szélsője, Sebastian Frimmel friss házasként kezdi majd el a felkészülést. Seppóval az esküvőről, a nyárról, az alapozásról és az új idényről beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR