Piotr Wyszomirski: a páyán nincs barátság!

Vissza
Piotr Wyszomirski: a páyán nincs barátság!

Vasárnap 16.30-kor a VELUX EHF Bajnokok Ligája B csoportjának első fordulójában a MOL-Pick Szeged a lengyel bajnok KS Vive Tauron Kielcét fogadja. A magyar együttes kapusa az a Piotr Wyszomirski, aki honfitársai ellen védhet.

Hangoljunk! Közeledik a BL első fordulója, csapatunk izgalommal készül a vasárnapi hazai meccsre. Piotr Wyszomirskival a csütörtök délelőtti edzés után beszélgettünk:

– Minden sportoló álma, hogy ilyen sorozatban szerepeljen. Remekül sikerült a felkészülésünk, Kopaonikon megalapoztuk a jó kondit, így felkészülten tekintünk a Bajnokok Ligája-sorozatra, amely kőkemény lesz.

Kapusunk honfitársai ellen védhet. Várja a meccset, mert a MOL-Pick Szeged minden játékosa tisztában van azzal, hogy miden győzelemnek fontos szerepe van az új lebonyolítási rendszerben.

- Egy BL-találkozó egészen más, mint egy sima magyar bajnoki. Olyan lelkes, magával ragadó a szegedi közönség, amely minden kézilabdást még nagyobb erőbedobásra ösztönöz. Nem is tudok mást elképzelni a vasárnapi meccsen, csakis a MOL-Pick győzelmét. Én a MOL-Pick Szeged kapusa vagyok, itt kell száz százalékot nyújtanom, és nekem minden meccsen ez a célom, így most a Kielce ellen is. Fontos a győzelem megszerzésre, mert a mostani sorozatban minden sikernek nagy jelentősége van. 

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.09.17.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

2024
03/27
Szurkolói információk a Veszprém elleni BL-meccsre

Csütörtök 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR