Ezerrel készül a B-közép – találkozó 30 perccel a kezdés előtt

Vissza
Ezerrel készül a B-közép – találkozó 30 perccel a kezdés előtt

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata vasárnap 16.30-kor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában a lengyel KS Vive Tauron Kielce együttesét fogadja. A B-közép is készül a BL-rajtra, arra kér minden szurkolót, hogy 30 perccel a kezdés előtt legyen a lelátón.

Közeledik a BL-rajt, kezdődik a VELUX EHF Bajnokok Ligája-szezon, az első meccset vasárnap 16.30-kor az újszegedi sportcsarnokban kezdjük, az első ellenfelünk a lengyel bajnok, KS Vive Tauron Kielce együttese lesz. 

A B-közép is nagyon készül, szurkolóink pénteken egy főpróbát is tartanak, hiszen új rigmusokkal biztatják majd a MOL-Pick Szegedet. Készül négy új zászló, amely a Kielce meccsen debütál. A B-közép tagjai arra kérnek mindenkit, hogy 30 perccel a kezdés előtt foglalják el a helyüket a lelátón, már a bemelegítés alatt legyen meccshangulat.

Mivel népes lengyel drukkerhad érkezik a meccsre, így minden hangra nagy szükség lesz. A MOL-Pick tábor szeretne minden nézőt bevonni a szurkolásba, így ismét lesz a „Hajrá” – ezt a B-közép ordítja – „Szeged!” – ezt pedig az oldal- és kapu mögötti lelátó.

Egy biztos, hogy nagy meccsel, rangadóval kezdődik számunkra a 2015–2016-os BL-szezon.

CSAK ELŐRE!

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.09.17.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR