Jegyek a Kielce meccsre

Vissza
Jegyek a Kielce meccsre

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata vasárnap 16.30-kor a VELUX EHF Bajnokok Ligája nyitófordulójában a lengyel KS Vive Tauron Kielce csapatát fogadja. A jegymester.hu-n már lehet belépőt vásárolni (5990 forint), illetve csütörtökön és pénteken a spor

Készülünk, méghozzá gőzerővel, hiszen csapatunk a 215. nemzetközi meccsét játssza majd szombaton. Az 1977–78-as idényben, a KEK-ben volt a premier, ez a 30. szezon, hogy a nemzetközi porondon szerepelünk.

Mindenképpen nagy előrelépés, hogy 35 százalékkal nőtt a bérleteseink száma, bizony az, hogy a Bajnokok Ligájában a legjobb 16 csapat között szerepelhetünk, megmozgatta a szurkolóinkat. Ezért nagy köszönet a MOL-Pick Szeged szurkolóinak!

A jegymester.hu weboldalon már múlt hét óta lehet belépőt vásárolni a vasárnapi KS Vive Tauron Kielce elleni BL-nyitómeccsre. Vasárnap 16.30-kor kezdődik a mérkőzés.

Jó hír, hogy csütörtökön és pénteken 15 órától 18.30-ig az újszegedi sportcsarnok pénztára is nyitva lesz, így személyesen is tudnak a MOL-Pick-hívek belépőt venni.
Vasárnap, a meccs előtt csak abban az esetben lesz jegyárusítás, ha nem fogynak el a belépők.

Közzétéve: 2015.09.15.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR