A K&K: Komló, majd Kielce

Vissza
A K&K: Komló, majd Kielce

A héten újból két meccset játszik csapatunk, a MOL-Pick Szeged. Kedden 18 órakor (élő: M4) Komlón lépünk pályára, majd vasárnap 16.30-kor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában a lengyel KS Vive Tauron Kielce együttesét fogadjuk.

Amit sokan vártak, ahhoz végre egyre közelebb kerülünk. Kezdődik a 2015–2016-os BL-idény, vasárnap 16.30-kor (!) a lengyel bajnok, a KS Vive Tauron Kielce csapatát fogadjuk.

Előtte azonban még egy bajnoki vár ránk, kedden 18 órakor a férfi kézilabda NB I hatodik fordulójában a Komló otthonában lépünk pályára.

Annak a Ratko Djurkovicsnak a csapatával csatázunk, akit Szegeden rajongásig szeretnek a szurkolók. Egykori kőkemény védőnk nagy legendája a szegedi kézilabdának, mindenki csak „Szigorúként” emlegeti őt. A győzelem megszerzése a kötelező feladat kategóriába tartozik, de ismerve a komlói mester, Ratko Djurkovics mentalitását, nem számíthatunk könnyű találkozóra. Az M4 sportcsatorna élőben adja a találkozót, a delmagyar.hu szöveges online tudósítással jelentkezik róla.

És akkor a BL-meccsünk, amely a 124. fellépésünk lesz. A lengyel bajnok elleni találkozónkat a Sport1 tévé közvetíti, ebben az idényben már ők adják a BL-találkozóinkat.

A meccsre a jegymester.hu weboldalon lehet belépőt vásárolni. A hétvégén szépen fogytak a jegyek, az egyharmada már gazdára talált.

Az is biztos, hogy népes kielcei szurkolótábor érkezik az első meccsre. A két csapat immár ötödik alkalommal találkozik az európai topligában. Eddig egy szegedi győzelem mellett három lengyel siker született.

Jó lenne megtörni a kielcei sorozatot, hiszen riválisunk zsinórban három győzelmet aratott ellenünk. A célunk nem is lehet más: győzelemmel kezdeni a Bajnokok Ligája-szezont!

CSAK ELŐRE!

Közzétéve: 2015.09.14.

TOVÁBBI HÍREK

2023
01/26
Szombaton Szegeden játszik edzőmeccset az U21-es csapat

Február 5-án (vasárnap) 16 órakor hazai pályán folytatja a küzdelmet az OTP Bank PICK Szeged U21-es csapata az NB I/B-s bajnokságban. Most szombaton Szegeden a Kecskeméttel játszanak edzőmeccset a #kiskékek.

2023
01/24
Közeledik a THW Kiel elleni hazai BL-meccs

Február 16-án (csütörtök) 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a THW Kiel együttesét fogadjuk a PICK Arénában. Ez lesz 2023-ban az első hazai találkozónk.

AZ ÖSSZES HÍR