Dupla meccs a héten

Vissza
Dupla meccs a héten

Ezen a héten is két bajnoki meccset játszunk az NB I-ben. Szerdán (szeptember 9.) Mezőkövesden, majd szombaton (szeptember 12.) itthon az újonc Eger ellen csatázunk. Mindkét találkozó 18 órakor kezdődik.

34–26 a Gyöngyös ellen idegenben, majd 36–26 itthon a PLER ellen. Ez eddig csapatunk mérlege a férfi kézilabda NB I-ben. Nem nehéz kiszámolni, hogy ez meccsenkénti 35-ös szerzett gólátlagot jelent.

A héten ismét két meccset játszunk, szerdán újból utazunk, méghozzá kapitányunk, Zubai Szabolcs szülővárosába, Mezőkövesdre. Szombaton újból az újszegedi sportcsarnokban lépünk pályára, ellenfelünk az újonc Eger gárdája lesz.

Rajko Prodanovics kisebb vádlisérüléssel bajlódott, ezért nem játszott az első két meccsünkön, a héten már elkezdi az edzéseket. Pásztor Imre minden napja úgy indul, hogy gyógytornán vesz részt. Kapusunk az utánpótlás-válogatottban szenvedett térdsérülést, a gyógyulásából még 4 hét hátra van, de minden rendben halad.
Roberto Parrondo a PLER ellen egy ziccer után szenvedett kisebb talpsérülést, ezért nem is játszott sokat, így az ő pályára lépése a szerdai meccsen még kérdéses.

A csapat 12.30-kor indul, a meccsről a delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol be, a Rádió 88 élőben jelentkezik, míg csapatunk Facebook és Twitter-oldala részeredményeket közöl.

A VTV Szeged csütörtök 21.30-kor és pénteken 9 órakor adja le felvételről a meccset.

Közzétéve: 2015.09.07.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/17
Vladan Jordovics lesz utánpótlásunk szakmai igazgatója

Herbert Gábor távozik a PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatói posztjáról. Utódja Vladan Jordovics lesz, aki évekig dolgozott már Magyarországon.

2019
06/12
Herbert Gábor új kihívásokat keres

A PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatója, Herbert Gábor új kihívásokat keres, így nem hosszabbította meg szerződését. Köszönjük a munkáját, és sok sikert kívánunk neki a felnőttek között.

AZ ÖSSZES HÍR