Csak Előre! (1. rész)

Vissza
Csak Előre! (1. rész)

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata október 26-án (szombaton) 16 órakor hazai pályán fogadja a nagy riválist, az MKB-MVM Veszprém csapatát. A nagy rangadó szlogenje: „Csak Előre!”

Csak Előre! – ezt minden szegedi drukker ismeri. Népszerű szurkolói rigmusunk, amit a Pick B-közép rendszeresen énekel. Csak Előre! Az első szegedi csapatunkat is így hívták. Szegedi Előre! A tradíció, a szurkolók ereje pedig sokat jelent a csapat számára.

Szóval „Csak Előre!”, hangolunk mindennap a nagy meccsre, a jövő szombati derbire.
Addig nem lesz meccse a csapatunknak, így az edzések játsszák a főszerepet. Mindenki egészséges, Marko Laszica sérülése is rendbe jött, a montenegrói szélső is teljes intenzitással edz.
Eddig kilenc bajnokit játszottunk a szezonban, és mind a kilencet megnyertük.
Szerdán és csütörtökön az újszegedi sportcsarnokban megkezdődik a jegyárusítás, 15 órától 18.30-ig lehet elővételben vásárolni. A jegy 2500 forintba kerül, a családi jegy 3000 forintba. A meccsen több meglepetéssel is készül a klub, érdemes lesz majd időben érkezni és elfoglalni a helyet.

Szurkolói fotózás. A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a Délmagyarországgal közösen gőzerővel készül az MKB-MVM Veszprém elleni rangadóra, amelyet október 26-án, szombaton 16 órakor rendeznek az újszegedi sportcsarnokban.
A drukkerek is előtérbe kerülnek, a meccsnapon egy nagy szurkolói csapatfotó jelenik majd meg a DM-ben. A Pick szurkolóival egyeztetve, október 19-én, szombaton 16 órakor Szegeden, a Móra Ferenc Múzeum előtt lesz a fotózás – arra kérnek mindenkit, hogy a fotózásra kék mezben, sálakkal, zászlókkal érkezzen.

- süli róbert -

Közzétéve: 2013.10.14.

TOVÁBBI HÍREK

2023
09/28
Vastaps, ami sokáig elkísérhet bennünket

Megszereztük az első győzelmünket a Bajnokok Ligája 2023-2024-es szezonjában. A jövő héten két hazai meccset játszunk az NB I-ben. 

2023
09/27
Központi akadémiai kiválasztó 2023

A tavalyi sikeres megrendezésre alapozva idén is központi kiválasztót tartanak az államilag támogatott kézilabda-akadémiák, amit a Kézilabda-specifikus Módszertani Központ koordinál.

AZ ÖSSZES HÍR