Hiába a nagy hajrá, nyert a Veszprém

Vissza
Hiába a nagy hajrá, nyert a Veszprém

Hiába nyitottunk nagy hajrát a győri Szuperkupa döntőjében, 16-11-es félidő után az MVM Veszprém 26-24-re legyőzött bennünket. A finálé legjobb játékosának Jonas Källmant, a MOL-Pick szélsőjét választották meg.

MVM-Veszprém-MOL-Pick Szeged 26-24  (16-11) 
Leiner férfi kézilabda szuperkupa döntő, Győr, Audi Aréna, 3000 néző. Vezeti: Dobrovits, Tájok.
MVM Veszprém: Alilovic - Marguc 6/1, Schuch, Nagy L. 3, Sulic 2, Ilics 4/1, Chema Rodriquez 2. Csere: Mikler (kapus), Sliskovic 1, Zeitz 4, Gulyás, Iváncsik, Palmarsson, Nilsson 2, Lékai 2, Ugalde. Vezetőedző: Carlos Ortega.
MOL-Pick Szeged: Wyszomirski - Parrondo 4/2, Balogh 1, Mindegía 2, Zubai, Thiagus Petrus 3, Csuruvija,. Csere: Sierra (kapus), Bombac 6/4, Källman 3,, Blazevic, Ancsin 3, Vranjes, Robledo 1, Prodanovics 1/1, Ilyés.  Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.

A meccs elején 2-0-ra vezettünk, főként Niko Mindegía remeklésének köszönhetően. Sajnos a 13. percben jött egy nagy holtpont, Bombac elhibázott hetese után teljesen bizonytalanná váltunk, sok lövést rontottunk, míg a másik oldalon nem hibáztak a veszprémi játékosok. Sajnos Piotr Wyszomirski sem találkozott sokat a labdával, és ezután kihagytunk még egy újabb büntetőt. Így is szorosabbá tehettük volna a meccset, azonban biztos helyzetekben még a kaput sem találtuk el.

A második félidőben küzdött, harcolt a csapat, amit szurkolóink is értékeltek, a veszprémi fölényt néha megtörve hallatszott a hangos biztatásuk. Sierra hetest hárított, neki is volt köszönhető, hogy fokozatosan faragtunk a hátrányunkból. Végül 2 gólra sikerült feljönnünk, Bombac utolsó lövése még a kapufán csattant, így 26-24-re nyert a Veszprém.

A finálé legjobb játékosának Jonas Källmant választották meg.

A MOL-Pick Szeged szeptember 2-án (szerda) 18 órakor Gyöngyösön kezdi az NB I-es szezont.


Közzétéve: 2015.08.29.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

2024
03/27
Szurkolói információk a Veszprém elleni BL-meccsre

Csütörtök 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR