A Szuperkupa napja!

Vissza
A Szuperkupa napja!

Meccsnap! Ma 16 órakor Győrben rendezik meg a Leiner Szuperkupa döntőjét. Csapatunk az MVM Veszprémmel csatázik az Audi Arénában.

Péntek este a meccshelyszínen tréningeztünk, Juan Carlos Pastor egy másfél órás foglalkozást vezényelt. Az edzés elején és végén is tartott egy hosszabb beszédet mesterünk, majd minden játékosunkkal pacsizott egy nagyot. "Jó játékot várok Tőled!" - szólt mindenkihez. Kell is a jó játék, hiszen egy bombaerős Veszprémmel találkozunk.

Szerencsére a 16-os keretünkben mindenki egészséges, így a jelenlegi legerősebb kerettel vesszük fel a küzdelmet. Közel 50 szegedi biztos, hogy ott lesz a lelátón, és csapatunk nagy szurkolója, Nagy Péter súlyemelő is eljön Rédéről családjával drukkolni nekünk.

Szombaton 8 órakor volt ébresztő, a reggeli után közös séta, majd taktikai értekezlet szerepel programban. 14 órakor előbb a nők fináléja (Győr-FTC) következik az Audi Arénában, majd 16 órától mi csatázunk a Veszprém ellen.

A meccset az M4 tévé élőben közvetíti, a delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol be, a Rádió 88 pedig élőben jelentkezik. 

Közzétéve: 2015.08.29.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR