Ezüstérmes lett a Cell-kupán a Pick Szeged 1999

Vissza
Ezüstérmes lett a Cell-kupán a Pick Szeged 1999

Remekül zárta a veszprémi Cell-kupát a Pick Szeged 1999-es korosztálya. Velky Mihály együttese a második helyet szerezte meg. Sorozatunkban (3. rész) a trénerrel beszélgettünk.

– Min múlott a végső győzelem?

– Hihetetlen közel álltunk hozzá, hiszen a hajrában 3 góllal is vezettünk, emberelőnyben voltunk, a mi kezünkben volt a győzelem, de nem éltünk vele. A krónikához tartozik, hogy a két cseh játékvezető sem minket támogatott, de erre nem szabad fogni a vereséget, mert mi rontottuk el a meccset.

– Elégedett volt a csapattal?

– Az első sorunk nagyon jól teljesített, és a cseréink között is akadtak jó teljesítmények. A legfontosabb feladatunk az lesz, hogy egy erős, ütőképes keretet alakítsunk ki, és fel kell hozni megfelelő szintre a cseresort is.

– Mi a következő feladat?

– Hamarosan kezdődik a serdülő-bajnokság, ott szeretnénk jó eredményt elérni. Ez a csapat már bizonyított, hiszen az Erima-bajnokságban volt már aranyérmes, illetve második is. A fejlődés a legfontosabb, és az, hogy sokat gyakoroljunk.


A Pick Szeged 1999-es korosztályának az eredményei, csoportmeccsek: Pick Szeged–Balatonfüred 27–8, Pick Szeged–MKB-MVM Veszprém B 25–14, Pick Szeged–LHC Cottbus 26–17, Pick Szeged–Marni-Torrellano 19–11, Pick Szeged–HK Banik Most B 25–5. Keresztbejátszások, 1–8. helyért: Pick Szeged–Balatonfüred 23–8, Pick Szeged–MKS Wielun 21–8.

Pick Szeged–MRK Krka (szlovén) 21–23 (10–10)
Cell-kupa, U16, döntő, Veszprém Aréna.
Pick Szeged: Kőműves – Sipeki 2, Mitrik 8, Eke 2, Dimovics 7, Sárvári 2, Dobay. Edző: Velky Mihály.

A csapat tagjai: Ballai Marcell, Seszták József, Szabó Bence, Boros Adrián, Csányi Richárd, Dimovics Ádám, Dobay Tamás, Eke Martin, Kőműves Mihály, Sipeki Marcell, Mitrik László, Molnár Sebestyén, Tóth József, Rákóczi Márk, Révész Bence, Sárvári Milán. Edző: Velky Mihály.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.08.27.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR