Ezüstérmes lett a Cell-kupán a Pick Szeged 1999

Vissza
Ezüstérmes lett a Cell-kupán a Pick Szeged 1999

Remekül zárta a veszprémi Cell-kupát a Pick Szeged 1999-es korosztálya. Velky Mihály együttese a második helyet szerezte meg. Sorozatunkban (3. rész) a trénerrel beszélgettünk.

– Min múlott a végső győzelem?

– Hihetetlen közel álltunk hozzá, hiszen a hajrában 3 góllal is vezettünk, emberelőnyben voltunk, a mi kezünkben volt a győzelem, de nem éltünk vele. A krónikához tartozik, hogy a két cseh játékvezető sem minket támogatott, de erre nem szabad fogni a vereséget, mert mi rontottuk el a meccset.

– Elégedett volt a csapattal?

– Az első sorunk nagyon jól teljesített, és a cseréink között is akadtak jó teljesítmények. A legfontosabb feladatunk az lesz, hogy egy erős, ütőképes keretet alakítsunk ki, és fel kell hozni megfelelő szintre a cseresort is.

– Mi a következő feladat?

– Hamarosan kezdődik a serdülő-bajnokság, ott szeretnénk jó eredményt elérni. Ez a csapat már bizonyított, hiszen az Erima-bajnokságban volt már aranyérmes, illetve második is. A fejlődés a legfontosabb, és az, hogy sokat gyakoroljunk.


A Pick Szeged 1999-es korosztályának az eredményei, csoportmeccsek: Pick Szeged–Balatonfüred 27–8, Pick Szeged–MKB-MVM Veszprém B 25–14, Pick Szeged–LHC Cottbus 26–17, Pick Szeged–Marni-Torrellano 19–11, Pick Szeged–HK Banik Most B 25–5. Keresztbejátszások, 1–8. helyért: Pick Szeged–Balatonfüred 23–8, Pick Szeged–MKS Wielun 21–8.

Pick Szeged–MRK Krka (szlovén) 21–23 (10–10)
Cell-kupa, U16, döntő, Veszprém Aréna.
Pick Szeged: Kőműves – Sipeki 2, Mitrik 8, Eke 2, Dimovics 7, Sárvári 2, Dobay. Edző: Velky Mihály.

A csapat tagjai: Ballai Marcell, Seszták József, Szabó Bence, Boros Adrián, Csányi Richárd, Dimovics Ádám, Dobay Tamás, Eke Martin, Kőműves Mihály, Sipeki Marcell, Mitrik László, Molnár Sebestyén, Tóth József, Rákóczi Márk, Révész Bence, Sárvári Milán. Edző: Velky Mihály.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.08.27.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/17
Vladan Jordovics lesz utánpótlásunk szakmai igazgatója

Herbert Gábor távozik a PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatói posztjáról. Utódja Vladan Jordovics lesz, aki évekig dolgozott már Magyarországon.

2019
06/12
Herbert Gábor új kihívásokat keres

A PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatója, Herbert Gábor új kihívásokat keres, így nem hosszabbította meg szerződését. Köszönjük a munkáját, és sok sikert kívánunk neki a felnőttek között.

AZ ÖSSZES HÍR