Immár élesben! A Szuperkupa hete (2. rész)

Vissza
Immár élesben! A Szuperkupa hete (2. rész)

Szombaton Győrben rendezik meg a Leier Kézilabda Szuperkupát. 14 órakor a nőknél a Győr a Fradival, míg 16 órakor a MOL-Pick Szeged a Veszprémmel csatázik a végső győzelemért.


A kedd esti tréningen nem volt teljes a keretünk. Dean Bombac már délelőtt nem érezte jól magát, délutánra beteg is lett a szlovén irányító, így kihagyta az edzést, otthonában pihent. Elkapott egy virust, ami levette a lábáról. Ilyés Ferenc kisebb sérülése miatt hagyta ki a foglalkozást, szerencsére nincs nagy baj, de nem tudott edzeni. 

Pásztor Imre viszont ott ül a kispadon. A térdműtét előtt álló utánpótlás-válogatott kapus szomorú volt.

– Az utolsó előtti meccsen egy ziccernél felugrottam, majd rosszul értem talajt. A reklámmatricán megcsúszott a lábam, ekkor fordult ki a térdem, ami nagyot roppant. A műtét elkerülhetetlen – nyilatkozta a „Traki” becenévre hallgató játékos.

Már a Veszprém elleni szombati győri meccsre készül a csapat. Juan Carlos Pastor vezetőedző a nagy rivális elleni taktikát gyakoroltatja a kerettel.
Fekete Róbert kapusedző pedig alaposan megdolgoztatta José Manuel Sierrát és Piotr Wyszomirskit.

Zubai Szabolcs először lesz a szombati meccsen a MOL-Pick Szeged csapatkapitánya.

– Úgy indul az idény, mint tavaly, a Veszprém ellen kezdünk. Ez mindig különleges, egy Szeged–Veszprém csatának varázsa van, minden játékos ezt várja. Egy profi sportoló csak úgy léphet pályára, hogy minden meccset szeretne megnyerni. Mi is ezen leszünk, nem is lehet más a célunk. A bokám rendben van, jó erőben vagyok, sokat edzettünk. A két új fiú, Thiagus Petrus és Marko Csuruvija gyorsan beilleszkedett, így minden ideálisan alakult a felkészülésünk alatt.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.08.26.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

2024
04/16
Jegyértékesítés a HSA NEKA elleni meccsünkre

Április 30-án (kedd) 18 órakor utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünket vívjuk a HSA NEKA ellen a K&H férfi kézilabda ligában. Megkezdődött a jegyértékesítés.

AZ ÖSSZES HÍR