Megnyerte a Cell-kupát a Pick-Vörösmarty

Vissza
Megnyerte a Cell-kupát a Pick-Vörösmarty

Kilenc csapattal vett részt a Pick Szeged a Veszprémben megrendezett Cell-kupa utánpótlás nemzetközi tornán. A legnagyobb sikert az U14-es korosztályban a Pick-Vörösmarty csapata érte el, Mandl Gábor együttese aranyérmes lett. A győztes csapat mesteréve

– Hogy értékeli a gyerekek teljesítményét?

– A veszprémi torna egy állomása volt az életünknek, számunkra még komoly feladatok következnek az év második részében. A magyar csapatok kiemelkedtek a mezőnyből, ebbe a kategóriába tartozott a két szegedi együttes is. Ügyesek voltak a fiúk, végig szorgalmasan és jó mentalitással játszottak. A kapusaimat meccsenként forgattam, és mindketten nagyon jól teljesítettek. Szerencsére mindig akadt négy olyan húzóemberem a mezőnyben is, akik sokat tettek a sikerért. Ennek tudható be a győzelmünk, de amint említettem, ez csak egy állomása az évnek.

– Kezdődik a suli, több edzésen vesznek részt a gyerekek?

– Már egy hónapja edzésben vagyunk, készültünk, edzettünk. A ten lesz egy minitorna Szegeden, a közelmúltban Horvátországban jártunk, most ők jönnek vissza hozzánk, csütörtökön velük játszunk. Szeptemberben pedig beindul a bajnokság.

– Hol szerepel majd a csapat?

– Két fronton harcol. Az U14-ben az Erima-bajnokságban, illetve az OSB-ben a Pick Szeged 2001-es korosztályával közösen.Két évvel idősebbek között játszunk, de éppen a játékon, és a fejlődésen van a fő hangsúly, éppen ezért szerepelünk a nagyok között is. 

A Pick-Vörösmarty eredményei, C csoport: Pick-Vörösmarty–Várpalota 23–17, Pick-Vörösmarty–MKS Wielun 36–14, Pick-Vörösmarty–Házená Melnik 40–6, Pick-Vörösmarty–Marni Torellano 36–10. 
1–12. helyért: Pick-Vörösmarty–Főnix ISE 18–15, Pick-Vörösmarty–Éles Kézilabda Iskola B 21–8. Elődöntő: Pick-Vörösmarty–Pick Szeged 2001 17–10.

Pick-Vörösmarty–Éles Kézilabda Iskola A 17–15 (10–7)
Cell-kupa, U14 döntő, Veszprém Aréna. Vezette: Bíró, Kiss O.
Pick-Vörösmarty: Marczika – Bajusz Brúnó 4, Nagy 1, Balán 3, Csíki 3, Bajusz Gergő 2, Lőrincz 4. Csere: Borbély, Tóth. Edző: Madl Gábor.

A győztes csapat tagjai: Marczika Barnabás, Szalai Roland (kapusok), Bajusz Brúnó, Bajusz Gergő, Balán Norbert, Borbély András, Csíki Richárd, Kovács Csaba, Lőrincz Marcell, Mészáros Csongor, Nagy Balázs, Rea Barnabás, Szabó Bence, Tóth Ádám (mezőnyjátékosok). Edző: Mandl Gábor.

A korosztály legjobb játékosa: Bajusz Brúnó. A leghűségesebb edző: Mandl Gábor. 

Közzétéve: 2015.08.24.

TOVÁBBI HÍREK

2023
06/05
Kedden kezdődik a döntő 3. mérkőzésére a jegyértékesítés

Pénteken 20.30-kor a K&H férfi kézilabda liga döntéjének harmadik, mintent eldöntő mérkőzésére a PICK Arénában kerül sor. Jegyinformációk az árusítással kapcsolatosan.

2023
06/05
Pénteken jön a mindent eldöntő mérkőzés

34–27-es vereséget szenvedtünk a K&H férfi kézilabda liga döntőjének második meccsén a Telekom Veszprém otthonában, így péntek 20.30-kor a PICK Arénában következik a mindent eldöntő meccs.

AZ ÖSSZES HÍR