Pastor-nyitás, csapatfotózás

Vissza
Pastor-nyitás, csapatfotózás

A hétfő a pihenésről szólt a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatánál. A kedd igazán mozgalmas lesz: csapatfotózás, videózás, edzés szerepel a programban, Juan Carlos Pastor pedig a kezdőlépést teszi meg a Lékó Péter–Li Chao páros sakkmérkőzésen.

Vasárnap este, a MOL-Pick Szeged–Vardar Szkopje kanizsai döntő után Juan Carlos Pastor hosszú értékelést tartott az öltözőben. A hibák javítására hívta fel a figyelmet, és kiemelte, hogy kedden délután meccselemzéssel indul majd a csapat programja. Lesz mit megnézni, hiszen a macedón bajnok ellen – a BL-ben is ellenfelünk lesz – rengeget hibát vétett a MOL-Pick Szeged, főként támadásban hibáztunk sokat, biztos helyzeteket rontottunk el. Erre az sem lehet mentség, hogy hihetetlen hőség volt, a talaj pedig úgy ragadt, mintha ragasztón játszottunk volna.

A hibákból tanulni kell, hiszen augusztus 29-én már éles meccset játszunk. A győri Szuperkupa döntőben legnagyobb riválisunk, az MVM Veszprém lesz az ellenfelünk. A jegymester.hu-n lehet a meccsre belépőt vásárolni.

A videózást említettük, utána edzés szerepel a programban. Előtte délután Iványi Aurél, csapatunk fotósa készíti el az egyéni- és csapatfotót.

Juan Carlos Pastor pedig 15 órakor a Lékó Péter–Li Chao páros sakkmérkőzés vendége lesz. A szegedi nagymester a MOL-Pick nagy szurkolója, így felkérte Pastor edzőt, hogy tegye meg az első lépést a mai partin.

Sokáig úgy volt, hogy a horvát RK Nexe ellen pénteken idegenben edzőmeccset játszunk. Ellenfelünk azonban lemondta a találkozót. A nasicei sportcsarnokot felújítják, és csúszás van az építkezésben. Mivel az öltözők nem készültek el, így a horvátok nem tudják fogadni a csapatot.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.08.18.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/27
Szerdán közönségtalálkozó a berlini hősökkel

Szerdán a bajnoki döntő szegedi meccse előtt köszöntjük a 2014-ben EHF-kupát nyert csapatunk tagjait. 16 és 17 óra között a Szurkolói bolt mellett pedig a szimpatizánsok találkozhatnak a játékosokkal.

2024
05/27
Bronzérmes az U16-os akadémiai csapatunk

Véget ért a bajnokság az első osztályú U16-os bajnokságban. Akadémiánk csapata bronzérmet szerzett.

AZ ÖSSZES HÍR