Nagy bográcsozással zártuk az I. Pick Kézilabdatábort!

Vissza
Nagy bográcsozással zártuk az I. Pick Kézilabdatábort!

Idén első alkalommal szerveztük meg gyerekekeknek a hivatalos Pick kézilabdatábort. A fiatalok felejthetetlen egy hetet tölthettek el velünk.

Húsz gyerkőccel kezdtük el a munkát, Bucsányi Ibolya vezetésével. Mindennap délelőtt az edzésé volt a főszerep. Meglátogattak bennünket a MOL-Pick Szeged játékosai, beszállt az edzésbe Ancsin Gábor, Ilyés Ferenc és a csapatkapitány Zubai Szabolcs.

Természetesen házi bajnokságot is szerveztünk, ahol ádáz csatákat vívtak egymással a csapatok. Csütörtök délelőtt pedig mi mentünk el a felnőttcsapathoz, készíthettünk közös fotót a játékosokkal és a csapattal.

A Dugonics téri Kisvendéglőben a finom ebéd után már csak a felhőtlen szórakozás vette át a szerepet.

A gyerekek jártak a Napfényfürdőben, voltak moziban, vagy éppen egy nagyon aktív és fárasztó délutánt töltöttek el a laposon, a Kalandparkban. A tábor mindennapján sok-sok időt töltött el a fiatalokkal Vadkerti Attila, a Pick Szeged utánpótlás operatív igazgatója, aki mindig beszállt a délelőtti és délutáni játékba is, így igazán aktív tagja volt a csapatnak.

És mivel is zárulhat egy tábor? Az utolsó nap kvízjátékokkal, képkirakóssal és ajándékosztogatással telt el. Mindenki egy emlékpólót, oklevelet kapott, hogy emlékezzen erre a hétre.

A közös bográcsozás felejthetetlen élményt nyújtott kicsiknek és nagyoknak, mi, a klub munkatársai pedig eldöntöttük: jövőre, veletek, ugyanitt!:)

Közzétéve: 2015.08.17.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR