A Kanizsa-kupára készül a MOL-Pick Szeged

Vissza
A Kanizsa-kupára készül a MOL-Pick Szeged

Péntektől vasárnapig a vajdasági Magyarkanizsán, az V. Kanizsa-kupán szerepel a MOL-Pick Szeged csapata. Az első meccset péntek 20 órakor Szaúd Arábia válogatottja ellen vívjuk. Egy biztos: ismét népes szegedi szurkolótábor buzdítja majd a csapatot.


A vasárnapi mez- és újcsapatbusz-bemutató után ismét a felkészülés, a gyakorlás játssza a főszerepet a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának életében.
Péntektől vasárnapig a vajdasági Magyarkanizsán szerepel a csapat, az ötödik Kanizsa-kupán vesz részt.

Az első nap (kezdés: 20 óra) Szaúd-Arábia válogatottja lesz az ellenfél, míg másnap szintén 20 órakor a horvát RK Nexe.

A másik hármas csoportban a macedón Vardar Szkopje – a BL-ben riválisa lesz a Szegednek –, a szerb Partizan Beograd és a szlovén Velenje szerepel.

A csoportgyőztesek játsszák vasárnap 19 órakor a finálét, a másodikok a bronzmeccset, a harmadik helyen végzett csapatok pedig az ötödik helyért csatáznak majd.

Minden esély megvan arra, hogy megismétlődjön a tavalyi finálé, amikor a szegedi együttes nem mindennapi csatában 31–30-ra legyőzte a Vardart.

Egy éve is sok-sok szegedi szurkoló biztatta a csapatot, ez idén sem változik, hiszen közel 100 MOL-Pick Szeged szimpatizáns az egész hétvégét a közel 10 ezres vajdasági városban tölti.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.08.10.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR