Thiagus Petrus és Marko Csuruvija gólokkal, Niko gólpasszokkal tért vissza

Vissza
Thiagus Petrus és Marko Csuruvija gólokkal, Niko gólpasszokkal tért vissza

Közel ezer néző előtt játszottuk le első edzőmeccsünket. 23-17-es félidő után 40-32-re nyertünk a Temesvár ellen. Thiagus Petrus és Marko Csuruvija is megszerezte első góljait, és a szurkolók örömére Niko Mindegía a második félidőben beszállt a játékba.

MOL-Pick Szeged-Temesvár (romániai) 40-32 (23-17)
Felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés, újszegedi sportcsarnok, 1000 néző. Vezette: Bárkányi, Asztalos.
MOL- Pick Szeged: Wyszomirski - Parrondo 6/2, Balogh 4, Bombac 1, Thiagus Petrus 5, Zubai 2, Källman 7. Csere: Sierra (kapus), Blazevic, Csuruvija 2, Ancsin 3, Vranjes 3, Robledo 1, Ilyés 3, Prodanovics 3/2, Hegedüs, Mindegía, Loncar, Fekete. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Temesvár: Daskaloski - Laszica 6, Grigoras 4, Fenici 2/1, Chikovani 7/2, Halca 2, Timofte 4/3. Csere: Vlcano (kapus), Santeiu, Leonardo 7, Wokan, Neamtu, Leordean. Vezetőedző: Pero Milosevics.
tméteres: 5/4, ill. 8/7.
Kiállítás: 4, ill. 6 perc.


Jöttek a zászlók, a MOL-Pick Szeged sikereit jelző lobogók, közel ezer meccsre kiéhezett kék szimpatizáns pedig a lelátón tapsolt a bemutatáskor. Az új kapitány - Vadkerti Attila az utánpótlásban dolgozik tovább -, Zubai Szabolcs egy hatalmas kabalabikát kapott a szurkolóktól ajándékba, sok sikert kívánva neki.

Bajusz Anna születésnapja alkalmából elvégezhette a kezdődobást, így számára igazán különleges volt az alkalom. Ilyen felvezetés egy edzőmeccsen - kérdezhetik?

Ez a kis felvetetés olyan lendületet adott a fiúknak, hogy a 7. percben már a hetedik gólt rámolták be a Temesvárnak. Megszerezte első szegedi góljait Thiagus Petrus és Marko Csuruvija is, de a legnagyobb taps a februári sérülés után visszatérő Niko Mindegíát fogadta, aki a második játékrészben gólpasszokkal tért vissza. A vége sima szegedi győzelem, szombaton 17 órakor az Orosházát fogadjuk.

Közzétéve: 2015.08.07.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR