Vasárnap bemutatjuk az új mezünket és a csapatbuszunkat

Vissza
Vasárnap bemutatjuk az új mezünket és a csapatbuszunkat

A két edzőmeccs mellett – péntek 18 óra: Temesvár, szombat 17 óra: Orosháza – vasárnap a Széchenyi téri Hungarikum fesztiválon is találkozhatnak szurkolóink a csapattal. 19 órakor hivatalosan is bemutatjuk az új mezünket és a csapatbuszunkat.

Meccs, majd meccs. Pénteken a Temesvár, majd szombaton az Orosháza lesz az ellenfelünk edzőmérkőzésen az újszegedi sportcsarnokban.

A két felkészülési találkozó mellett vasárnap a MOL-Pick Szeged szurkolótábora ismét találkozhat a csapattal, a teljes kerettel, hiszen a Széchenyi téren zajló Hungarikum Fesztivál vendége lesz a csapatunk.

Szeretnénk minél több emberrel megismertetni a MOL-Pick Szegedet, éppen ezért vettük fel a szervezőkkel a kapcsolatot, hogy ott lehessünk a nyár egyik jelentős eseményén.

Ha már ott leszünk, akkor hivatalosan is bemutatjuk a MOL-Pick Szeged 2015–2016-os mezét. Játékosaink mellett csinos manökenek „feszítenek” majd a hazai és idegenbeli dresszünkben, és természetesen az új kapusmezeket is láthatják a csapat szimpatizánsai.

Ezután Danny Blue elővarázsolja a MOL-Pick Szeged új csapatbuszát, igazán látványos show keretében vehetik majd birtokba a fiúk az új „járgányt”.
A vasárnapi esti esemény ingyenes, bízunk benne, hogy sokan jönnek el a térre!

CSAK ELŐRE!

Közzétéve: 2015.08.07.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR