Kánikula ide, kánikula oda, mi edzünk

Vissza
Kánikula ide, kánikula oda, mi edzünk

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata július 20-án kezdte el a felkészülést. A játékosok jól bírják a gyűrődést, Pastor mester nem kíméli őket az alapozómunka alatt. Jó hír, hogy mindenki rendben van, szerda délelőtt már Ancsin Gabi is a társakkal kész

– Most voltam az új klinikán, dr. Török László adjunktus megvizsgált, és mindent rendben talált. Egyre erősebb a lábam, sokat edzettem vele, a legtöbb gyakorlatot már a társakkal végzem – adott gyors helyzetjelentést az állapotáról Niko Mindegía, aki februárban térdműtéten esett át.

– Most már én is jól vagyok, rendbe jöttem, minden rendben. Szerencsére nem gyengültem le nagyon, így egészen jól bírtam a délelőtti kondit. Persze, hogy mindenki várja a pénteki és szombati edzőmeccseket, hiszen végre játszhatunk – nyilatkozta Ancsin Gábor, aki három napig betegeskedett.

Fekete Róbert kapusedző tréfásan meg is jegyezte, hogy lehet, azért jelentett betegett, mert Gabi e(E)lőre tudta, hogy a kedd délelőtti edzés 3 és fél órás lesz...

Bizony! Juan Carlos Pastor vezetőedzőnél nincs kecmec. Az alapozás fontos, a jó kondi megszerzése alapot ad az idényre. A spanyol szakember maximálisan elégedett volt a szerbiai magaslati edzőtáborban elvégzett munkával, dicsérte a játékosait, akik nagyon odatették magukat, kiválóan dolgoztak.

Szerda délelőtt a megszokott kondiedzéssel indult a nap, majd egymás közötti futball következett. Ilyés remek gólja, majd Manojlovity kapus fejese a trikósok győzelmét hozta.

Ezután következett a taktikai elemek gyakorlása, itt Pastor edző többször is megállította a játékot, magyarázta, hogy mit kell tenni támadásban és védekezésben.

Két játékosunk biztos, hogy izgalommal várja a pénteki napot. Thiagus Petrus, a MOL-Pick Szeged brazil balátlövője és Marko Csuruvija, csapatunk szerb balszélsője először játszik szegedi színekben.

Pénteken 18 órakor a román bajnokságban 10. helyen végzett Temesvárt fogadjuk, majd másnap 17 órakor az Orosháza ellen lép pályára a csapat az újszegedi sportcsarnokban.

Szurkolóink pénteken 17 órától 20 óráig, míg szombaton 16 órától 19 óráig a sportcsarnokban is megvásárolhatják a 2015–2016-os szezonra szóló bérletet.

És ezzel még nem fejeződik be a MOL-Pick Szeged hétvégéje, hiszen vasárnap 19 órától a Széchenyi téri Hungaricum fesztivál vendége lesz a csapat. A teljes keret ott lesz az eseményen, amelyen hivatalosan is bemutatja a klub a 2015–2016-os szezon MOL-Pick Szeged-mezét (hazai és idegenbeli), illetve Danny Blue illuzionista „elővarázsolja” klubunk új csapatbuszát.

Természetesen mindhárom esemény ingyenes, és bízunk benne, hogy a két edzőmeccsre és a vasárnapi rendezvényünkre is sok-sok MOL-Pick Szeged szurkoló látogat el.
CSAK ELŐRE!

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.08.05.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR