Zubai Szabolcs: ez kemény volt

Vissza
Zubai Szabolcs: ez kemény volt

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata 10 napot töltött el a szerbiai magaslati edzőtáborban. Zubai Szabolcs, csapatunk rutinos játékosa nem először járt Kopaonikon.

– Az eltöltött 10 nap arról szólt, hogy keményen edzünk. Tudtuk, hogy kemény lesz, és az is volt. Egy ingerszegény környezetben, a hegyekben edzettünk. Rengeteget futottunk, minden napunk úgy kezdődött, hogy 3000 métert teljesítettünk. Változatos volt a futás, mert különböző iramban kellett teljesíteni a megadott távot. A bokám jól bírta a terhelést, teljesen rendbe jött. Ezután kondiztunk, majd következett a délutáni pihenő, amit mindenki kihasznált. 18 órakor már a teremben gyakoroltunk, sokszor szerepelt a programban az iramjáték. Két, két és fél órás volt a második edzés. Jól jött a hétvégi pihenő, az elkövetkező időszakban nem is lesz esélyünk ilyenre, hiszen következnek a meccsek, amit mindannyian nagyon várunk. Jó lesz újból játszani, pályára lépni a szegedi szurkolótábor előtt. Közeledik az augusztus 29-i időpont, amikor Győrben a Veszprém ellen a szuperkupa döntőjében csatázunk, így ekkorra már jó formába kellene kerülnünk – nyilatkozta Zubai Szabolcs.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.08.03.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR