Augusztus 29-én Győrben lesz a Szuperkupa

Vissza
Augusztus 29-én Győrben lesz a Szuperkupa

A Magyar Kézilabda Szövetség kezdeményezésére idén augusztusban is sor kerül a női és férfi Szuperkupára, azaz a 2014-2015-ös szezon NB I-es bajnokainak és 2. helyezettjeinek díjmérkőzésére. A tavalyi veszprémi premiert követően idén Győr a házigazda, a t

A kézilabda Szuperkupa programja:
2015. augusztus 29., szombat, Audi Aréna Győr:
14: GYŐRI AUDI ETO–FTC-RAIL CARGO HUNGARIA (tv: DunaWorld)
16: MKB-MVM VESZPRÉM–MOL PICK SZEGED (tv: M4)

– Szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen Szuperkupát sok sportágban és sok országban rendeznek, azonban kézilabdázásban a magyar Szuperkupa világszínvonalú, akár a Győr-FTC, akár a Veszprém-Szeged párharcra gondolunk - hangsúlyozta Novák András, a Magyar Kézilabda Szövetség főtitkára. - Éppen ezért csúcseseménnyel, méltóképpen nyithatjuk meg a 2015-2016-os szezont. Várunk mindenkit augusztus 29-én Győrbe!

– Házigazdaként és a megújult csapatunk okán is nagy várakozással tekintünk a következő szezon első nagy megpróbáltatása elé – fejtette ki Kelecsényi Ernő, a Győri Audi ETO elnöke. – Két rangadót láthat majd a közönség, igazi csemege lesz ez a kézilabda szurkolóknak. A Szuperkupára korrekt jegyárakkal várunk mindenkit, és bízunk benne, hogy telt ház fogadja majd Magyarország két legjobb női és férfi kézilabda csapatát az Audi Aréna Győrben.

– A Ferencváros továbbra is pozitívan áll a Szuperkupához, örülünk, hogy ismét részesei lehetünk a sportág népszerűsítését segítő egyik fontos eseménynek. A Győrrel való találkozó kiválóan illeszkedik a felkészülési programunkba – mondta el Jeney Zsolt Ákos, az FTC-Rail Cargo Hungaria szakosztályelnöke.

– Örülök, hogy ismét egy ilyen komoly mérkőzéssel indul a szezonunk, a nagyon erős Szeged ellen mindig nagy kihívás pályára lépni. A csodálatos Audi Aréna közel van Veszprémhez, így remélem, hogy sok veszprémi szurkoló fogja a helyszínen biztatni a csapatot – nyilatkozata Carlos Ortega, az MKB MVM Veszprém vezetőedzője.

– Csapatunk néhány napja kezdte meg a közös munkát az új idényre. A felkészülés végén, a szezon kezdete előtt idén is jó erőfelmérő lesz a Veszprém elleni rangadó a Szuperkupa keretén belül – nyilatkozta Szögi Nándor, a MOL Pick Szeged csapatának operatív igazgatója.

Jegyinformáció
Jegyár: egységesen 4000 forint
A jegyértékesítés augusztus 10-én indul a www.jegymester.hu oldalon, valamint a győri Látogatóközpontban (Győr, Baross utca 21.). Belépők a helyszínen augusztus 9-én 12 órától is megválthatók. A négy résztvevő csapat szurkolótáborának szervezett jegyértékesítés zajlik.

Közzétéve: 2015.07.23.

TOVÁBBI HÍREK

2023
06/05
Kedden kezdődik a döntő 3. mérkőzésére a jegyértékesítés

Pénteken 20.30-kor a K&H férfi kézilabda liga döntéjének harmadik, mintent eldöntő mérkőzésére a PICK Arénában kerül sor. Jegyinformációk az árusítással kapcsolatosan.

2023
06/05
Pénteken jön a mindent eldöntő mérkőzés

34–27-es vereséget szenvedtünk a K&H férfi kézilabda liga döntőjének második meccsén a Telekom Veszprém otthonában, így péntek 20.30-kor a PICK Arénában következik a mindent eldöntő meccs.

AZ ÖSSZES HÍR