Juan Carlos Pastor: Tetszett a nagypályás meccs!

Vissza
Juan Carlos Pastor: Tetszett a nagypályás meccs!

A MOL-Pick Szeged vezetőedzője, Juan Carlos Pastor is visszatért szabadságáról. A világbajnok spanyol mester a Pick-niken egy olyan meccsen ülhetett a kispadon, amelyen egyáltalán nem volt oka a bosszankodásra.


– Hogy telt a szabadság?

– Köszönöm, kiválóan. Sokat voltam a családommal, utazgattunk, a feleségemmel például Santanderben jártunk. Pihentem, hosszú szezonunk volt tavaly.

– Tetszett a nagypályás meccs? 

– Jó mérkőzést játszottak a fiúk, igyekeztek a közönségnek is kedveskedni. A kézilabda nagypályás verziója is érdekes játéknak tűnik, sőt még jól is jöhet, hogy ki tudtuk ezt próbálni, bár a kapuk túl nagyok, így könnyen ment a gólszerzés.

– Szerdán Kopaonikra utazik a csapat, magaslati edzőtáborban vesznek részt. Kemény lesz?

– Ugyanaz vár ránk, mint az utóbbi két évben – nem unatkoznak majd a fiúk. A fizikai felkészítésen lesz a hangsúly, a taktikai elemeket majd Szegeden gyakoroljuk. Az első két évünkben jól teljesítettünk, magasra tettük a mércét, így nem dőlhetünk hátra. Az új rendszerű Bajnokok Ligája még többet kíván a csapattól, ennek a kihívásnak pedig meg kell felelnünk.

Közzétéve: 2015.07.19.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR