Ancsin Gabi gólja döntött a nagypályás meccsen!

Vissza
Ancsin Gabi gólja döntött a nagypályás meccsen!

Remek meccsel, remek hangulatban kezdődött az új idény a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata számára. Az I. Pick-nik a javából rendezvényen nagy közönségsikert aratott a nagypályás kézilabda-mérkőzést, amelyet végül Ancsin Gabi döntött el, és nyert a c

Egykor bizony így játszották a kézilabdát. Nagypályán, nagykapura, érdekes szabályokkal. A MOL-Pick Szeged csapata visszatért a múltba, és újból nagypályán kézilabdázott. Az I. Pick-nik a javából nyílt nap várva vár programja volt. Közel 600 szurkoló állta körbe az egykori SZAK-pályát, a mai Kisstadiont.

Nagy Péter súlyemelő sípjelére kezdődött a meccs. Csapatunk nagy szurkolója remekül vezette a meccset, egyetlen reklamálás sem volt.

Robledo szerezte az idény első gólját, és ezután is potyogtak a találatok. A szurkolók remekül szórakoztak, hiszen a nagypálya ellenére hatalmas iramot diktáltak a fiúk. A nagykapuban nehéz dolga volt Sierrának és Wyszomirskinak, így jött a csere, kijöttek mezőnybe, a ketrec elé Källman és Bombac állt. A Pick-hívek nagy örömére hatalmasakat védtek, így jött is a taps a szurkolóktól. Balogh, Prodanovics, Hegedüs, Vranjes szépen termelte a gólokat, így ebben sem volt hiány. Már-már úgy tűnt, hogy döntetlen lesz az eredmény, azonban Ancsin Gábor a legjobbkor villant, így nyert a csapata. 15-14 lett a végeredménye, de a lényeg, hogy egy remek hangulatú meccsel kezdtük a szezont.

Pick (narancsok)-MOL (kékek) 15-14 (8-9)
Nagypályás indénnyitó kézilabda-mérkőzés, újszegedi Kisstadion, 600 néző. Vezette: Nagy Péter (kiválóan). 

Pick (narancsok) Sierra – Csuruvija 1, Ilyés, Bombac 1, Ancsin 1, Parrondo 1, Velky 3, Hegedüs 4, Vranjes 4. 

MOL (kékek): Wyszomirski – Källman, Blazevic, Robledo 6, Balogh 4, Prodanovics 3, Zubai, Fekete, Loncar 1.

Közzétéve: 2015.07.19.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR