Izgalommal készülünk az I. Pick-nik a javából nyílt napra!

Vissza
Izgalommal készülünk az I. Pick-nik a javából nyílt napra!

Július 19-én (vasárnap) 14 órától 18 óráig első alkalommal rendezi meg a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a Pick-nik a javából! névre keresztelt idénynyitó nyílt napját. A helyszín az újszegedi Kisstadion területe lesz.

Sokan számolják már vissza a napokat, hiszen július 19-én (vasárnap) a klub történetében először egy nagyszabású rendezvénnyel, az I. Pick-nik a javából nyílt nappal indítjuk a szezont. A keret ekkor találkozik először – egyedül a brazil válogatottal készülő Thiagus Petrus hiányzik majd, a balátlövő a Pánamerikai Játékokon szerepel –, és rögtön a MOL-Pick Szeged szurkolótáborával tölti az első napot.

Lesz egy nem mindennapi meccs! A fiúk 2×10 perces nagypályás kézilabdameccset játszanak majd. Egykor az újszegedi Kisstadion területén helyezkedett el a legendás SZAK-pálya, amelyen több ezren szorongtak a falelátón, és drukkoltak az NB I-es futballcsapatnak. A kézilabda is nagypályán kezdődött, így duplán nosztalgikus érzései lehetnek majd a szegedi szurkolóknak.
Vasárnap délután lehetőség lesz közös fotók készítésére, illetve aláírásgyűjtésre. A klub támogatói közül többen is kitelepülnek és ismertetik meg szolgáltatásaikat. Ők is nagyon készülnek. Most két támogatónkkal és programjaikkal ismerkedhetnek meg:


A Napfényfürdő Aquapolis
A Napfényfürdő Aquapolis tombolával, értékes nyereményekkel várja az érdeklődőket a nyílt napon. A szerencsés nyertesek között kisorsolnak 2 darab páros és 1 darab családi belépőt. Bemutatkozik a Napfényfürdő Megafitness is 15 és 16 óra között, zenés családi közös mozgásra invitálja majd a résztvevőket.

A PlazmaPont ajánlata:
A Plazmaszolgálat első vidéki centrumát nyitotta meg 2014 novemberben Szegeden. Ezzel lehetővé vált a szegedieknek is, hogy olyan gyógyszerek előállításával segítsék beteg emberek mindennapjait, melyek például a vérzékenységet vagy az immunhiányos betegségeket gyógyítják.
A plazmaadás vagy plazmaferezis a véradás egy formája, mely egy speciális gép segítségével történik. Maga a ferezis körülbelül fél óra, az orvosi vizsgálattal együtt egy jó órát kell rászánni a hozzánk látogatóknak.
Keresd a Pick-nik rendezvényen a színes szerencsekereket, nyerj velünk csokit, plazmás ajándékokat!

Közzétéve: 2015.07.07.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR