BL: a B csoportban kaptunk helyet

Vissza
BL: a B csoportban kaptunk helyet

A MOL-Pick Szeged a B csoportba került a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. Az ellenfelek: Barcelona, Kielce, Vardar Szkopje, Kolding, Löwen, Kristianstad, Montpellier.

Az erősebbik ág csoportjai,
A csoport: THW Kiel (német), MKB-MVM Veszprém, PSG (francia), Celje (szlovén), Wisla Plock (lengyel), HC Zagreb (horvát), Besiktas (török), Flensburg (német).

B csoport: Barcelona (spanyol), Kielce (lengyel), Vardar Szkopje (macedón), KIF Kolding (dán), MOL-Pick Szeged, Rhein-Neckar Löwen (német), IFK Kristianstad (svéd), Montpellier (francia).

A gyengébbik ág csoportjai,
C csoport: La Rioja (spanyol), Meskov Breszt (fehérorosz), Csehovszkije Medvegyi (orosz), Porto (portugál), Vojvodina Novi Sad (szerb), Tatran Presov (szlovák).

D csoport: Metalurg Szkopje (macedón), Skjern (dán), Motor Zaporizzsja (ukrán), Kadetten Schaffhausen (svájci), Baia Mare (román), a selejtező győztese (HC Hard, osztrák; RK Borac, bosnyák; Limburg Lions, holland; Elverum, norvég).

A 2015–2016-os szezonban változik a férfi kézilabda Bajnokok Ligája lebonyolítása: az eddigi négy hatos helyett két nyolcas és két hatos csoportot rendeznek. Az erősebbik ágnak számító nyolcas csoportokból az elsők egyből a negyeddöntőbe jutnak, míg a második, harmadik, negyedik, ötödik és hatodik helyezettek a nyolcaddöntőben folytatják, akárcsak a gyengébbik ág legjobbjai. A csoportküzdelmek szeptember 16-án rajtolnak és 2016. március 6-áig tartanak. A nyolcaddöntők márciusban, a negyeddöntők áprilisban lesznek, míg a kölni négyes döntő május 28-án és 29-én lesz. 

Közzétéve: 2015.06.26.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR