A sorsolás előtt

Vissza
A sorsolás előtt

Június 26-án, pénteken 20:00-tól kezdődik Bécsben a 2015-2016-os szezon VELUX EHF Bajnokok Ligájának sorsolása, ahol megtudjuk, hogy mely csapatokkal fogunk csatázni a csoportban.

A sorsolással és a BL Felsőházban való szerepléssel kapcsolatban mini interjúkkal jelentkezünk a következő napokban, elsőként csapatunk vezetőedzőjét Juan Carlos Pastort kérdeztük:

Milyen érzés Európa elitjébe tartozni?

- Nagyon boldog vagyok. A célunk az volt, hogy az A vagy a B csoportba kerüljünk! Már nagyon várom a pénteki sorsolást!

Mire számít a csoportban?

- Természetesen tovább szeretnénk jutni a csoportból, kvalifikálni magunkat  a nyolcaddöntőbe, azonban ahhoz nagyon sokat kell dolgoznunk, mind a felkészülési időszakban, mind a későbbiekben. Minden mérkőzés nagyon fontos lesz számunkra, mérkőzésről mérkőzésre kell készülnünk, ez az elvünk.

Van kedvence a sorsoláson? Mi lenne az "álomcsoport"?

- Nem számít, hogy milyen csoportba kerülünk, nem választhatjuk ki az ellenfeleinket. Minden mérkőzésre fel kell készülnünk, lépésről lépésre haladnunk, csak ez a fontos.

 

pick_bl_FB.jpg

 

A MOL-Pick Szeged szurkolója, Dr. Fekete Zoltán is megosztotta a gondolatait:

Mit szólsz, hogy bejutottunk a BL felsőházba?

 -Örülök neki, hogy az elmúlt évek eredményes EHF-Kupa és BL szereplésének köszönhetően a csapat a BL felsőházában tud szerepelni, mert így valóban a világ legjobb csapataival mérheti össze az erejét hétről-hétre. Mi szurkolók pedig szerencsésnek érezhetjük magunkat, hogy a világ legjobb sportágának legkiválóbb játékosait láthatjuk élőben a Sportcsarnokban.

 Mire számítasz a csoportban?

 -Izgalmas, kiélezett mérkőzésekre és arra, hogy hazai pályán minden csapat ellen nyerhetünk. Reményeim szerint sikerül elérni a csoportban a 2-6., azaz a nyolcaddöntős helyezések valamelyikét.

 Mi lenne az álom csoportod a sorsoláskor?

 - Orlen Wisla Plock, Celje Pivovarna Lasko, Paris Saint-Germain, Barcelona, PPD Zagreb, Flensburg-Handewitt, Vive Tauron Kielce

Közzétéve: 2015.06.23.

TOVÁBBI HÍREK

2022
08/08
Ezüstérmes lett a PickBall nemzetközi tornán a PICK Szeged U21

A második helyet szerezte meg a PickBall nemzetközi tornán a PICK Szeged U21-es kézilabdacsapata.

2022
08/08
Amit mindenki nagyon vár: edzőmeccsek itthon

Szerdán és pénteken 17 órakor a PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnokban edzőmeccset játszunk. Előbb a Balatonfüred, majd a HE-DO B. Braun Gyöngyös együttesét fogadjuk.

AZ ÖSSZES HÍR