Hegedüs Márk 2+2 éves szerződés

Vissza
Hegedüs Márk 2+2 éves szerződés

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának magyar válogatott beállósa, Hegedüs Márk 2+2 éves szerződést kötött a csapattal. A tehetséges játékos hosszú távra tervez a kétszeres magyar bajnokkal.

Emlékezetes idényen van túl Hegedüs Márk, a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának játékosa. Az idény első öt hónapját Cegléden töltötte kölcsönben, majd decemberben Juan Carlos Pastor vezetőedző visszarendelte a fiatal játékost. A spanyol szakember Zubai Szabolcs és Vladimir Vranjes mellett számított a fiatal beállós játékára. Az Aalborg elleni hazai BL-meccs emlékezetesre sikerült számára, hiszen a sérült Zubait helyettesítő Hegedüs öt gólt szerzett.

– Márk meghálálta azt a bizalmat, amit Pastor mestertől kapott, és a spanyol szakember komolyan számol vele a következő szezonban is. Július 1-jétől 2+2 éves szerződést írtunk alá, így beállósunk 2017-ig biztos, hogy csapatunk játékosa marad – nyilatkozta Szögi Nándor, a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapatának operatív igazgatója.

– Nagyon örültem annak, hogy a klub meghosszabbította a megállapodásomat, és továbbra is a MOL-Pick Szegedben játszhatok. Felejthetetlen marad az idény, jó visszagondolni rá. Hatalmas lökést adott ez nekem, még nagyobb munkára ösztönöz. Az pedig, hogy bemutatkozhattam a magyar válogatottban, csodás dolog volt. Édesanyám mondta, hogy amikor látott a himnusz alatt, teljesen elérzékenyült. Nem tagadom, én is hasonló helyzetben voltam, nagyszerű érzés volt a nemzeti csapatban szerepelni. Hosszú távra tervezem Szegeden, bízom benne, hogy a játékommal rászolgálok arra, hogy minél tovább a csapatot erősítsem – nyilatkozta Hegedüs Márk, a MOL-Pick Szeged játékosa.

- Süli Róbert  -

Közzétéve: 2015.06.19.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR