Balogh Zsolt hosszabbított

Vissza
Balogh Zsolt hosszabbított

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának válogatott jobbátlövője, Balogh Zsolt meghosszabbította a szerződését, így 2018-ig biztos, hogy a kétszeres magyar bajnok játékosa marad.

– Balogh Zsolt keretünk egyik meghatározó játékosa, így fontosnak tartottuk, hogy már a szezon kezdete előtt megállapodjunk vele. Az időtartamból is kiderül, hogy a jobbátlövővel hosszú távra tervezünk, ezért írtunk alá vele 3+1 éves szerződést, így 2018-ig biztos, hogy a játékosunk marad – nyilatkozta a szerződés aláírása után dr. Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. Igazgatóság elnöke.

– A csapat vezetése megkeresett, hogy tárgyaljunk a hosszabbításról. Korrekt ajánlatot kaptam, jól érzem magam a MOL-Pick Szegednél, remek a csapat, a szakmai stáb, így örömmel írtam alá a megállapodást. A Bajnokok Ligájában szép eredményeket értünk el, eljutottunk a legjobb nyolcig, tavaly megnyertük az EHF-kupát, ezek mind-mind szép sikerek. Úgy gondolom, hogy jövőre még jobbak leszünk, még tovább fejlődünk – nyilatkozta Balogh Zsolt.

Statisztika:

Balogh Zsolt 2012-ben igazolt a szegedi együttesbe. Eddig 132 meccsen lépett pályára, és 533 gólt szerzett, ez meccsenként 4 gólos átlagnak felel meg. A magyar NB I-ben 82 meccsen 334-szer volt eredményes, a Bajnokok Ligájában 28 meccsen 98-szor zörgette meg a hálót, az EHF-kupában 12 találkozón 57-szer talált a kapuba, míg a magyar kupában 10 meccsen 44 gólt dobott. A 2014–2015-ös szezonja volt a legjobb, ekkor összesen 219 gólt szerzett a MOL-Pick Szegedben.
Balogh Zsolt stabil tagja a magyar férfi kézilabda-válogatottnak, amellyel kiharcolta a jövő évi, lengyelországi Európa-bajnokságon való részvételt.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.06.15.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR