Elbúcsúztattuk az idényt

Vissza
Elbúcsúztattuk az idényt

Csütörtök este a Gőry pincében zárta az idényt a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. A vezetők, a játékosok mellett a támogatók kaptak meghívást az eseményre. A felkészülést július 19-én egy nagyszabású összejövetellel kezdi a csapat az újszegedi Kiss

Először a MOL-Pick Szeged támogatói körének a klubja találkozott csütörtök este, Szögi Nándor operatív igazgató tájékoztatta a megjelenteket az eltelt idényről. 18 órától már a csapat tagjai is csatlakoztak a meghívott vendégekhez, ahol születésnapi köszöntővel kezdődött az esemény: José Manuel Sierrát és a masszőrt, Djordje Ignjatovicsot tapsolták meg, akik éppen ezen a napon ünnepelték a szülinapjukat. Szögi Nándor a beszédében kiemelte, hogy a Bajnokok Ligája-szereplés feledhetetlen volt, több olyan meccset is játszott a csapat, amelyről még mindig beszélnek a szurkolók. A magyar bajnokságban és a kupában egy-egy ezüstérem jutott, a Veszprém mindkét fronton jobbnak bizonyult.

Ezután a csapatkapitány, Vadkerti Attila búcsúzott, majd köszönte meg a női munkatársak munkáját, immár hagyományosan ajándékkal kedveskedett a csapat a női dolgozóinak.

A játékosok pihenőre térnek, többen még válogatottbeli kötelességüknek tesznek eleget, így számukra később kezdődik a pihenő.

Jövő ten kedden a MOL-Pick Szeged hivatalosan, egy szegedi sajtótájékoztatón mutatja be új játékosát, a brazil Thiagus Petrus Goncalves dos Santost.

A MOL-Pick Szeged július 19-én találkozik először, ez nem elírás, vasárnap egy nagyszabású kézilabdás délutánnal indul a szezon, a szurkolók, a támogatók az újszegedi Kisstadionban találkozhatnak először a csapattal. A fiúk egy különleges meccset játszanak majd, illetve sok-sok kiegészítő program várja majd azokat, akik eljönnek eseményre.

Július 20-án már orvosi viszgálattal kezdődik a nap, július 22-én pedig szerbiai (Kopaonik) magaslati edzőtáborba vonul a keret.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2015.05.22.

TOVÁBBI HÍREK

2022
08/08
Ezüstérmes lett a PickBall nemzetközi tornán a PICK Szeged U21

A második helyet szerezte meg a PickBall nemzetközi tornán a PICK Szeged U21-es kézilabdacsapata.

2022
08/08
Amit mindenki nagyon vár: edzőmeccsek itthon

Szerdán és pénteken 17 órakor a PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnokban edzőmeccset játszunk. Előbb a Balatonfüred, majd a HE-DO B. Braun Gyöngyös együttesét fogadjuk.

AZ ÖSSZES HÍR