Elbúcsúztattuk az idényt

Vissza
Elbúcsúztattuk az idényt

Csütörtök este a Gőry pincében zárta az idényt a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. A vezetők, a játékosok mellett a támogatók kaptak meghívást az eseményre. A felkészülést július 19-én egy nagyszabású összejövetellel kezdi a csapat az újszegedi Kiss

Először a MOL-Pick Szeged támogatói körének a klubja találkozott csütörtök este, Szögi Nándor operatív igazgató tájékoztatta a megjelenteket az eltelt idényről. 18 órától már a csapat tagjai is csatlakoztak a meghívott vendégekhez, ahol születésnapi köszöntővel kezdődött az esemény: José Manuel Sierrát és a masszőrt, Djordje Ignjatovicsot tapsolták meg, akik éppen ezen a napon ünnepelték a szülinapjukat. Szögi Nándor a beszédében kiemelte, hogy a Bajnokok Ligája-szereplés feledhetetlen volt, több olyan meccset is játszott a csapat, amelyről még mindig beszélnek a szurkolók. A magyar bajnokságban és a kupában egy-egy ezüstérem jutott, a Veszprém mindkét fronton jobbnak bizonyult.

Ezután a csapatkapitány, Vadkerti Attila búcsúzott, majd köszönte meg a női munkatársak munkáját, immár hagyományosan ajándékkal kedveskedett a csapat a női dolgozóinak.

A játékosok pihenőre térnek, többen még válogatottbeli kötelességüknek tesznek eleget, így számukra később kezdődik a pihenő.

Jövő ten kedden a MOL-Pick Szeged hivatalosan, egy szegedi sajtótájékoztatón mutatja be új játékosát, a brazil Thiagus Petrus Goncalves dos Santost.

A MOL-Pick Szeged július 19-én találkozik először, ez nem elírás, vasárnap egy nagyszabású kézilabdás délutánnal indul a szezon, a szurkolók, a támogatók az újszegedi Kisstadionban találkozhatnak először a csapattal. A fiúk egy különleges meccset játszanak majd, illetve sok-sok kiegészítő program várja majd azokat, akik eljönnek eseményre.

Július 20-án már orvosi viszgálattal kezdődik a nap, július 22-én pedig szerbiai (Kopaonik) magaslati edzőtáborba vonul a keret.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2015.05.22.

TOVÁBBI HÍREK

2022
12/06
Szerdán 16.45-kor nyílnak meg a PICK Aréna kapui

Szerda 18.45-kor a Machineseeker Bajnokok Ligájában a lengyel Lomza Industria Kielce csapatát fogadjuk. A PICK Aréna kapui 16.45-kor nyílnak meg.

2022
12/06
Birkás Balázs világbajnok kajakos is velünk szurkol

Szerda 18.45-kor a Machineseeker Bajnokok Ligájában a lengyel Lomza Industria Kielce csapatát fogadjuk. A világbajnok kajakos, Birkás Balázs is velünk szurkol.

AZ ÖSSZES HÍR