Szerdán főpróba a Székelyudvarhely ellen

Vissza
Szerdán főpróba a Székelyudvarhely ellen

Szerdán 17 órakor a felkészülési időszak utolsó edzőmeccsét vívja a Pick Szeged együttes. BL-főpróbát tartunk a romániai Székelyudvarhely ellen az újszegedi sportcsarnokban.

Szerdán 17 órakor a felkészülési időszak utolsó edzőmeccsét vívja a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Juan Carlos Pastor legénysége BL-főpróbát tart a romániai Székelyudaverhely ellen az újszegedi sportcsarnokban. A találkozót ingyen nézhetik meg a drukkerek. Ez lesz az ötödik edzőmeccse a kétszeres magyar bajnoknak. Eddig három győzelmet (Temesvár, Orosháza, Vác), és egy vereséget (Löwen) könyvelhetett el a Metalurg Szkopje elleni Bajnokok Ligája selejtezőre készülő együttes. Szerencsére mindenki egészséges, így a Pick a legerősebb összeállításban csatázhat Ilyés Ferenc nevelőklubja, a Pick Szegeddel együttműködési megállapodással kapcsolatban álló udvarhelyi csapat ellen.

A Pick Szeged spanyol mestere, Juan Carlos Pastor vasárnap Mezei Richárddal közösen a helyszínen tekintette meg a Magyarország-Spanyolország U19 világbajnoki mérkőzést, amit végül a hispánok két góllal megnyertek, így a mieink nem jutottak be a legjobb nyolc közé a hazai rendezésű vébén.

A csapat hétfőn délután edzett először, kedden már két foglalkozás szerepel a programban.

Közzétéve: 2013.08.28.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR