Búcsúzik a kapitány, visszatérne Veszprémbe

Vissza
Búcsúzik a kapitány, visszatérne Veszprémbe

Kedden 18 órakor a bajnoki döntő második meccsén a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata az MKB-MVM Veszprém együttesét fogadja az újszegedi sportcsarnokban. A klub leghűségesebb játékosa, Vadkerti Attila utolsó szegedi meccsét játssza a csapatban. Célun

Ez a meccs más lesz, mint a többi. Egy: a bajnoki finálé mindig más kávéház, egy egészen más kategóriát képvisel, mint egy-egy bajnoki. Kettő: Vadkerti Attila, klubunk leghűségesebb játékosa utolsó szegedi meccsén lép pályára. A kapitány felnőttként csak a szegedi csapatban szerepelt. Az egyesület legeredményesebb kézilabdása, magyar bajnok és kupagyőztes, kapitányként pedig 2014-ben Berlinben magasba emelhette az EHF-kupát. Tagja volt a londoni olimpián negyedik helyen végzett magyar férfi kézilabda-válogatottban, szerepelt világbajnokságon és Európa-bajnokságon. Körte búcsúzik, a klub és a közönség is ajándékokkal készül a játékosnak.

Apropó, ajándék. A Hajnóczy utcai középső csoportos ovisok, a Napocska csoport tagjai és a nagycsoportosok 1200 darab kis zászlót készítettek. 600 darab kéket és 600 darab fehéret, amelyet a meccs előtt a székekre helyeznek.
Hétfőn délután 15 órakor még kinyit az újszegedi sportcsarnok jegypénztára. Van még jegy, Veszprémből is kevesebb szurkoló érkezik, mint a rájátszásbeli meccsre.
1:0-ra vezet a Veszprém a két győzelemig tartó párharcban, így számunkra fontos a győzelem megszerzése, az egyenlítés, az, hogy még vasárnap is visszatérjünk Veszprémbe, a harmadik meccsre.

Mindenki rendben a csapatban, hétfőn délelőtt egy foglalkozást vezényel Juan Carlos Pastor vezetőedző.

A keddi meccset a Duna World tévé élőben közvetíti, a delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol be, a Rádió 88 pedig élőben jelentkezik. A csapat Facebook és Twitter oldala részeredményekkel jelentkezik a bajnoki döntő második felvonásáról.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.05.18.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR