Népszerű a webshop

Vissza
Népszerű a webshop

Az elmúlt hét kedden indult el a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának webshopja. Hazánk számos pontjáról érkezett már rendelés. A legnépszerűbb termék az akciós szurkolói mez.

közelmúlt egyik legnagyobb fejlesztése volt a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata honlapján a webshop elindítása. Szurkolóink között hatalmas igény volt a csapat relikviáinak a vásárlására. Érkeznek is a rendelések. 

- Az ország számos pontjáról érkezett már rendelés, főként a keleti régió az aktív, Nyíregyházáról, Salgótarjánból, Tiszaföldvárról is rendeltek már terméket. A fővárosból és a megye sok-sok városából és községéből vásároltak a webshopból. A legnépszerűbb termék az akciós (9900 forint) szurkolói mez, amelymájus 25-éig, vagy a készlet erejéig vásárolható ilyen kedvezően. Sok-sok férfi divatruházat is gazdára talált, ilyen a férfi póló és a kapucnis pulóver. Szépen fogyott a hűtőmágnesből is, Piotr Wyszomirski és Rajko Prodanovics a lekdeveltebb, az ő fotójukkal ellátott termék volt a legnépszerűbb. Folyamatosan fejlesztjük az oldalt, hamarosan bankkártyával is lehet vásárolni, és mobilbarát lesz. Folyamatosan jelennek majd meg az új termékek, az iskolakezdésre már gyerekkollekciókat is találnak a drukkerek, és a szurkolói kellékek és kiegészítők vásárolhatóak lesznek - nyilatkozta a webshopról Pintér Melinda, a csapat marketing-vezetője.

Közzétéve: 2015.05.14.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR