Szombaton kezdődik a bajnoki döntő

Vissza
Szombaton kezdődik a bajnoki döntő

Május 16-án (szombat) 18 órakor megkezdődik a férfi kézilabda NB I döntője az MKB-MVM Veszprém és a MOL-Pick Szeged között. A párharc az egyik fél második győzelméig tart.

A Veszprém fejezte be az élen a küzdelmet a rájátszásban, így a bajnoki címévő került kedvezőbb helyzetbe a fináléban. A döntő az egyik fél második győzelméig tart. Az első meccset május 16-án (szombat) 18 órakor rendezik Veszprémben.

A második összecsapásra május 19-én (kedd) 18 órakor kerül sor az újszegedi sportcsarnokban. Ha szükséges a harmadik meccs, annak az időpontja: május 24. (vasárnap) 18 óra. 

A MOL-Pick Szeged együttese hétfőn délután már tréningezik. Videózással indul a program, majd tréninget vezényel a Pastor-Krivokapics-Fekete hármas.

 

Közzétéve: 2015.05.11.

TOVÁBBI HÍREK

2024
07/26
Szombaton rajt férfi kézilabdában az olimpián

Szombaton férfi kézilabdában is megkezdődik a küzdelem a párizsi olimpián. A magyar válogatott 11 órakor a Juan Carlos Pastor által irányított Egyiptommal mérkőzik.

2024
07/25
Seppo friss házasként kezdi el a felkészülést

Csapatunk osztrák szélsője, Sebastian Frimmel friss házasként kezdi majd el a felkészülést. Seppóval az esküvőről, a nyárról, az alapozásról és az új idényről beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR