Szombaton kezdődik a bajnoki döntő

Vissza
Szombaton kezdődik a bajnoki döntő

Május 16-án (szombat) 18 órakor megkezdődik a férfi kézilabda NB I döntője az MKB-MVM Veszprém és a MOL-Pick Szeged között. A párharc az egyik fél második győzelméig tart.

A Veszprém fejezte be az élen a küzdelmet a rájátszásban, így a bajnoki címévő került kedvezőbb helyzetbe a fináléban. A döntő az egyik fél második győzelméig tart. Az első meccset május 16-án (szombat) 18 órakor rendezik Veszprémben.

A második összecsapásra május 19-én (kedd) 18 órakor kerül sor az újszegedi sportcsarnokban. Ha szükséges a harmadik meccs, annak az időpontja: május 24. (vasárnap) 18 óra. 

A MOL-Pick Szeged együttese hétfőn délután már tréningezik. Videózással indul a program, majd tréninget vezényel a Pastor-Krivokapics-Fekete hármas.

 

Közzétéve: 2015.05.11.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR