Kikaptunk a Veszprém ellen

Vissza
Kikaptunk a Veszprém ellen

A férfi kézilabda NB I 1–6. helyért rendezett rájátszásában csapatunk hat góllal maradt alul hazai pályán.

MOL-Pick Szeged-MKB-MVM Veszprém 25-31 (13-15)
Férfi kézilabda NB I, rájátszás az 1-6. helyért, 10. (utolsó) forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 3200 néző. Vezeti: Herczeg, Südi.
MOL-Pick Szeged: Wyszomirski - Prodanovics 4, Zubai 2, Källman 6, Blazevic, Ilyés 1, Bombac. Csere: Sierra (kapus), Balogh 1, Parrondo 5/5, Vranjes 1, Ancsin 4, Robledo 1. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
MKB-MVM Veszprém: Mikler - Gulyás 1, Nagy L. 5, Chema 1, Sulic 7, Ilics 4/2, Iváncsik G. 4. Csere: Alilovic (kapus), Terzic, Schuch, Ugalde, Zeitz 2, Lékai 2, Marguc 3, Nilsson 2.Vezetőedző: Carlos Ortega.
Hétméteres: 5/5, ill. 2/2.
Kiállítás: 6, ill. 12 perc.

Juan Carlos Pastor, a MOL-Pick Szeged vezetőedzője: - Megérdemelt sikert aratott a Veszprém. Mikler Roli kiválóan teljesített ma, sok ziccert fogott, így nem tudtuk szorossá tenni a meccset. Az első félidőben sok egyszerű gólt kaptunk, főleg Chemától és Sulictól, ezzel büntették a védekezésünket. Az emberelőnyöket ki tudtuk használni, a második félidőben visszajöttünk, de a Veszprém végül eldöntötte. Idén egy célunk maradt: legalább egyszer legyőzni a veszprémi együttest a fináléban.

Carlos Ortega, az MKB-MVM Veszprém vezetőedzője: - A meccset a kapusok közötti teljesítmény döntötte el, de a különbség nem reális. Szegeden nehéz nyerni, ezt a Pick a BL-ben is bebizonyította, ezért örülök, hogy most győzni tudtunk. Jön a bajnoki döntő, amelyen a pályaelőny nagy fórt jelent.

Ancsin Gábor, a MOL-Pick Szeged átlövője: - A Veszprém kihasználta azokat a hibákat, amelyeket szerettünk volna elkerülni. Az első félidőben nem volt ellenszerünk a Chema, Sulic kapcsolatra, és a másodikban is buta hibáink voltak.

Mikler Roland, az MKB-MVM Veszprém kapusa: - Amióta távoztam, azóta ezt a pillanatot vártam. Különleges élmény volt újra ebben a csarnokban pályára lépni. Furcsa volt, és olyan emlékeket szabadított fel bennem, ami nagyon boldoggá tett. Nagyon készültem, és örülök, hogy sikerült mindent kiadnom magamból. A bajnoki finálé a mai meccstől függetlenül nyílt, de az, hogy otthon kezdhetünk, előnyt jelent. Nehéz a Szeged ellen játszani, de minket is nagyon nehéz megverni.

 

Közzétéve: 2015.05.09.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/29
Szombaton Tatabányán játszunk rangadót

Szombaton 19 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a MOL Tatabánya otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport+ élőben közvetíti.

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

AZ ÖSSZES HÍR