Idén először Szegeden: A RANGADÓ!

Vissza
Idén először Szegeden: A RANGADÓ!

Szombaton 18 órakor a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata az MKB-MVM Veszprém együttesét fogadja az újszegedi sportcsarnokban. A RANGADÓRA minden jegy elkelt, így 3200 néző lesz a lelátón.

A Füred ellen simán nyertünk (34-22), a Veszprém is simán győzött (35-24) Csurgón, így mindkét csapat győzelemmel hangolt a szombati szegedi rangadóra. Milyen furcsa: idén először találkozunk legnagyobb riválisunkkal hazai pályán. A bakonyiak a SEHA Ligában szerepeltek - megnyerték -, így kihagyták az alapszakaszt, amit csapatunk megnyert. 

A 2014-2015-ös szezonban eddig kétszer csaptunk össze a Veszprémmel. A 1-6. helyért tartó rájátszásában idegenben 29-24-re kaptunk ki. Ez jelen pillanatban lényeges eredmény, mert hat góllal kell nyernünk, hogy a rájátszást az élen fejezzük be. Ha öt gól a különbség, akkor a gólkülönbség dönt. Esélyek? Mindenki ezt kérdezheti. Egy biztos, hogy nagyon régen tudtuk legyőzni riválisunkat, utoljára 2013. október 24-én vertük meg, akkor 23-22-re hoztuk a meccset. Azóta hatszor kaptunk ki tőlük, igaz, összesen egyszer játszottunk itthon velük.

Balogh Zsolti bokája a szerda esti meccsen megsérült. Átlövőnk jól van, szerencsére nem dagadt fel a lába, így minden remény megvan arra, hogy játsszon.
Csütörtökön és pénteken is egyet edz a csapat, szerencsére a többiek rendben, egészségesek.

Minden jegy elkelt, így tele lesz a csarnok. Kell is a segítség, a biztatás, mert szurkolóink hihetetlen erőt adnak a csapatnak. Azt kérdeztük esélyek? Együtt sikerülhet nyerni, behúzni a meccset! Gyerünk! CSAK ELŐRE!

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.05.07.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR