MOL-Pick Szeged játékosok a válogatottban

Vissza
MOL-Pick Szeged játékosok a válogatottban

A héten több MOL-Pick Szeged játékos is meghívást kapott hazája válogatottjába, így kedden délelőtt foghíjas keretnek vezényel foglalkozást Juan Carlos Pastor vezetőedző.

A magyar nemzeti együttesbe Ilyés Ferenc, Zubai Szabolcs, Balogh Zsolt és Ancsin Gábor, a spanyolba Antonio García Robledo, a szlovénba Dean Bombac, a svédbe Jonas Källman, a szerb együttesbe a Rajko Prodanovics - Djordje Ignjatovics a gyúró -, a lengyelbe Piotr Wyszomirski, míg a bosnyák csapatba Vladimir Vranjes és a Pécsett élete első MOL-Pick Szeged meccsét játszó Vladan Loncar kapott meghívót.

Népes csapat amely egész héten hiányzik majd. Kedden délelőtt az itthon maradt játékosoknak (Vadkerti, Parrondo, Hegedüs, Blazevic, Sierra, Pásztor, Fekete) ifistákkal kiegészülve már tréninget vezényel Juan Carlos Pastor.

A MOL-Pick Szeged legközelebb május 6-án (szerda) 18 órakor a Balatonfüred ellen itthon játszik a felső házas rájátszásban.

Közzétéve: 2015.04.27.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR