Pécs felett legyen Kék az ég!

Vissza
Pécs felett legyen Kék az ég!

A BOMBA energiaital a névadó támogatója a férfi Magyar Kupa négyes döntőjének, amelyre Pécsett kerül sor április 25-26-án. Hétfőn már a budapesti sajtótájékoztató vett részt Juan Carlos Pastor és Marko Krivokapics.

Az esemény sajtótájékoztatóján Marosi László, a Magyar Kézilabda Szövetség alelnöke elmondta: örül, hogy ismét sor kerül a Magyar Kupa négyes döntőjére, amely minden évben remek esemény. – Sok sikert kívánok minden résztvevőnek, egyben gratulálok a két bejutott „kiscsapatnak”, a Mezőkövesdnek és a Vácnak, Bajnokok Ligája-szerepléséért pedig ezúton is a Veszprémnek és a Szegednek. Izgalmas csatákra számítok, kíváncsian várom, mennyire tudják az ellenfelek megnehezíteni a két favorit dolgát – hangsúlyozta Marosi László.

Katona Balázs, a BOMBA energiaital marketing-vezetője a márka kézilabdás szerepvállalásáról beszélt: - A Magyar Kupa döntője kiemelt esemény, fantasztikus mérkőzéseket szokott hozni, ezért is örülünk, hogy idén mi is részesei lehetünk. A célunk, hogy hosszabb távon is bekapcsolódjunk a magyar kézilabda támogatásába.

A résztvevő csapatok edzői közül a címvédő MKB MVM Veszprém trénere, Carlos Ortega a sűrű versenynaptárról beszélt:
- Először is, szeretnék gratulálni a Szegednek a BL-szerepléshez, a Mezőkövesdnek és a Vácnak pedig a kupadöntőbe jutáshoz. Vasárnap még a Bajnokok Ligája Final4-ért játszottunk, kedden a Tatabánya ellen lépünk pályára bajnoki találkozón, nehéz fenntartani a játékosok motivációját és koncentrációját, a tét azonban nagy, mindenképpen szeretnénk megnyerni a nagy presztízsű Magyar Kupát.

Szegedi kollégája, Juan Carlos Pastor szavai rímeltek a veszprémi mesterére:
- Én is sok szeretettel gratulálok a Veszprémnek a Final4-ba jutáshoz, egyben csatlakoznék Ortega mesterhez. Vasárnap még Kielben szerepeltünk, szerdán pedig egy igen nehéz bajnoki vár ránk a Csurgó otthonában. Mindig a következő mérkőzésre koncentrálunk, így csak szerda este után kerül fókuszunk középpontjába a Magyar Kupa döntője. Egy azonban biztos: a célunk a győzelem!

Skaliczki László, a Mezőkövesd trénere nagy megtiszteltetésnek érzi az MK-döntőben való szereplést: - Számunkra fantasztikus dolog, hogy pályára léphetünk Európa legjobb csapatai ellen. Az élcsapatok programja nagyon sűrű, emiatt lehet esetleg esélyünk fogást találni a Veszprémen. Mindent meg fogunk tenni, hogy szoros meccset játsszunk.

- Számunkra is megtiszteltetés a szereplés a férfi Magyar Kupa döntőjében – hangsúlyozta Zsiga Gyula, a Vác vezetőedzője. - A magyar kézilabdázásból eltűnőben vannak az olyan kis műhelyek, mint a miénk is, ezekért a kiscsapatokért is játszunk majd Pécsett.

Bajusz Sándor, a váciak sok nagy csatát megélt játékosa saját motivációjáról beszélt: - Nagy lehetőséget kaptam 37 évesen, óriási dolog a legnagyobbak ellen játszani. Bronzéremért talán még soha nem küzdöttem úgy, mint most fogok!

PROGRAM
Elődöntők
2015.04.25. 15:45 MKB MVM Veszprém–Mezőkövesdi KC tv: szombat, 15:45, DunaWorld (élő)
2015.04.25. 18:00 MOL Pick Szeged–Váci KSE tv: szombat, 18:00, DunaWorld (élő)
Helyosztók
2015.04.26. 12:00 A 3. helyért tv: vasárnap, 12:00, DunaWorld (élő)
2015.04.26. 14:00 Döntő tv: vasárnap, 14:00 DunaWorld (élő)

Jegyinformáció
Április 25., szombat (napijegy, a két meccsre együtt):
E-szektor (keleti kapu mögött, csak diákigazolvánnyal): 1000 forint
Minden további szektor egységesen: 1500 forint
Április 26., vasárnap (napijegy, a két meccsre együtt):
E-szektor (keleti kapu mögött, csak diákigazolvánnyal): 3000 forint
Minden további szektor egységesen: 4500 forint

Jegyek kaphatók a résztvevő kluboknál, valamint Pécsett a Lauber Dezső Sportcsarnok jegypénztárában hétköznap 8:00-10:00 és 15:00-18:00 óra között, szombaton 14:00-18:00 óra között, valamint vasárnap 10:30-14:00 óra között.

Közzétéve: 2015.04.20.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR