53. BL-sikerünket arattuk

Vissza
53. BL-sikerünket arattuk

Vasárnap este fantasztikus közönségünk percekig ünnepelte a csapatot, a MOL-Pick Szegedet, amely 31-29-re legyőzte a német THW Kielt. A visszavágót vasárnap (április 19.) 19.30-kor rendezik.

Immár túl a 122. Bajnokok Ligája mérkőzésünkön, a parádés Kiel elleni sikeren (31-29), ami az 53. győzelmünk volt az európai topligában, már mindenki a vasárnapra, a németországi visszavágóra gondol. A Sparkessen Arénában 19.30-kor kezdődik a meccs, amelyet a Digi Sport 1 élőben közvetít.

Természetesen csapatunk honlapja, Facebook és Twitter oldala is friss hírekkel jelentkezik majd, médiapartnerünk, a Délmagyarország pedig Útnapló formájában számol be.

A hétfő a pihenésről szólt. Jó hír, hogy Jonas Källman jól van, kora délután feleségével, Liam kisfiával és kutyájukkal egy hatalmasat sétáltak a Kárász utcán, élvezték a napsütést, a jó időt. Kedden 17.30-kor lesz edzésünk, szerencsére a többi játékos is jól van. Ancsin Gabi a Veszprém, az Orosháza meccs után ismét az oldalára kapott egy ütést, szerencsére nincs nagy gondja. Gabi kedden 8 órakor élőben nyilatkozik a Digi Sport tévében a Reggeli Start műsorban.

Hétfőn délután három fiatal, Hegedüs Márk, Fekete Bálint és Szabó Bence a Tarján III-as általános iskola vendégei voltak, a sulinapon meséltek arról, hogy miért jó a MOL-Pick Szegedben kézilabdázni.

A héten a Kielre készülünk. A vasárnapi sikerünket minden hazai média kiemelten kezelte, mindenhol vezetőszerepet játszott a győzelmünk. Szombaton 5.40-kor kelünk majd útra. Szeged-Budapest-Frankfurt-Hamburg-Kiel útvonalon jutunk el, majd este már a meccshelyszínen tréningezünk.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2015.04.13.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR