Fantasztikus közönség, fantasztikus győzelem

Vissza
Fantasztikus közönség, fantasztikus győzelem

Csapatunk hazai pályán 31-29-re legyőzte a német THW Kielt a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccsén.

MOL-Pick Szeged-THW Kiel (német) 31-29 (17-15)
Férfi kézilabda Bajnokok Ligája, negyeddöntő, első mérkőzés. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 3200 néző. Vezette: Gousko, Repkin (fehéroroszok).
MOL-Pick Szeged: Sierra - Prodanovics 4, Ancsin 2, Bombac 6, Zubai 2, Robledo 4, Källman 4. Csere: Wyszomirski (kapus), Blazevic, Parrondo 2/2, Vranjes, Balogh 5, Ilyés 2, Vadkerti. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
THW Kiel: Sonne - Ekberg 2, Jicha 4, Toft Hansen 1, Wiencek 2, Duvnjak 2, Dahmke. Csere: Ege (kapus), Vujin 4, Canellas 1/1, Lundström 4, Weinhold 5, Pálmarsson 3, Sprenger 1. Vezetőedző: Alfred Gislason.
Hétméteres: 3/2, ill. 1/1.
Kiállítás: 4, ill 6 perc.

Juan Carlos Pastor, a Szeged vezetőedzője: - Nagy győzelem volt ez a meccs, gratulálnom kell az összes játékosomnak, különösen az alig két hete megműtött Jonas Källmannak. Ritkán találkozok ennyire profi sportolóval. Amikor a Kiel visszajött a meccsbe, a csapatnak volt válasza erre, és két góllal nyertünk. A magyar kézilabdázásnak is hatalmas dolog, hogy győzni tudtunk.

Alfred Gislason, a Kiel vezetőedzője: - Természetesen nyerni érkeztünk Szegedre, de rosszul kezdtünk, a védekezésünk nem működött. A hajrában vezetni tudtunk, volt esélyünk a győzelemre is, de nem sikerült. Viszlát a jövő héten!

Ilyés Ferenc, a Szeged átlövője: - Nyertünk, de nem szabad itt megállni. Becsületesen felkészültünk, és ha Kielben is így teljesítünk, így küzdünk, talán lehet esélyünk a Final Fourba jutásra. Fantasztikus érzés volt, hogy a lelátón láthattam a családomat!

Filip Jicha, a Kiel átlövője: - Tipikus BL-meccs volt, amelyen mindkét csapat óriási tűzzel játszott. Amikor átvettük a vezetést, boldog voltam, azt éreztem, nyerhetünk, ám az utolsó perceket elrontottuk. Várjuk a vasárnapi visszavágót!

Közzétéve: 2015.04.12.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR